Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz’in çapkın karakteri Mert, yeniden ekranda!

Sadakatsiz’in çapkın karakteri Mert, yeniden ekranda!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz’in ilk bölümlerinde yer alan Mert karakteri sürekli karısını aldatması sebebiyle dizinin en sevimsiz karakterine dönüşmüştü. Mert’i başarıyla canlandıran Eren Vurdem bir süre sonra diziden ayrılmıştı. Vurdem şimdi farklı bir diziyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Vurdem, Kanal D’nin geçen sezon en iddialı yapımlarından biri olan Sadakatsiz dizisinde karısını sürekli olarak aldatan, yalan söyleyen ve hatta en yakın arkadaşının karısına göz diken bir karakteri canlandırıyordu. Son derece sinir bozucu bir karakter olan Mert’i başarıyla canlandıran oyuncu performansıyla izleyicilerin de dikkatini çekmişti.

Dizi dünyasına 2009 yılında Hesaplaşma adlı diziyle adım atan Eren Vurdem, Şefkat Tepe, Arka Sokaklar, İnadına Aşk, Söz, Kuruluş Osman dizilerinde yer aldı. Esas çıkışını ise Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Mert karakteriyle yaptı.

Sadakatsiz'in çapkın karakteri Mert, yeniden ekranda! 7

Eren Vurdem Sadakatsiz dizisinden ayrılıktan sonra BeIN CONNECT için çekilen Fandom isimli dizide başrolde yer aldı. Usta isim Tayfun Güneyer’in yazıp yönettiği Fandom, televizyon dizilerinin fanatik hayranlarının sosyal medyada fandom adı altında örgütlenip, dizileri yazan senaristlere karşı verdikleri büyük mücadeleyi anlatıyordu.

Yetenekli oyuncu şimdi de ATV’nin en başarılı dizilerinden biri olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin yapımcısıyla anlaşan Vurdem, yeni sezonda Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosunda yer alacak.

Yeni bölümleri uzun zamandır merakla beklenen dizi çok yakında izleyiciyle buluşacak. Rakiplerine göre daha geç başlayan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezon çekimlerine başladı. Dizinin ekim ayı sonunda yeni bölümleriyle ekranda olması bekleniyor.