Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz’deki meşhur kaza sahnesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı!..

Sadakatsiz’deki meşhur kaza sahnesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Son zamanların en çok izlenen dizileri arasında yer alan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi, geçtiğimiz sezon yayınlanan final bölümüyle ekranlara damga vurmuştu.

Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen’in baş rolde olduğu Sadakatsiz, Melis Sezen’in hayat verdiği Derin karakteri ile Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya karakterinin, rol gereği araçla uçurumdan denize düşmesiyle sezon finali yapmıştı.

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanmaya başlayan yeni sezon bölümünde Asya ve Derin karakterlerinin denizin altında arabanın içerisinde yapılan çekimleri ekrana geldi. Melis Sezen’in, ilk bölüm çekimleri için kampa girdiği ve çeşitli eğitimler aldığı ortaya çıktı.

Sadakatsiz'deki meşhur kaza sahnesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı!.. 7

Hürriyet’ten Sinem Vural’ın haberine göre;  Sezen, çekilen kaza sahnesi için meditasyon dersleri gördüğünü ve dalış sahnesi için özel bir eğitim alarak nefes teknikleri ile ilgili çalışmalar yaptığını belirtti.

BBC’nin Bafta Ödüllü dizisi ‘Doctor Foster’dan ülkemize uyarlanan ‘Sadakatsiz’ dizisinin 31’inci bölümünde; Melis Sezen’in Cansu Dere’yle birlikte kamera karşısına geçtiği dalış sahneleri Şile’de çekildi.