Ana sayfa Dizi Haberleri atv’de Kardeşlerim dizi hayranları dört gözle bekliyor!

atv’de Kardeşlerim dizi hayranları dört gözle bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizilerinden Kardeşlerim, hikayesi ile izleyicilerini her hafta daha da çok içine çekiyor… Tüm kişiler kategorisinde reytinglerde birincilik için Gönül Dağı dizisine çok yaklaşan atv dizisi için işler yolunda gidiyor.

Tüm kategorilerde haftalardır ikinci sırada yer alma başarısı sergileyen Kardeşlerim bu başarıyı hikayenin temposunun düşmemesine borçlu… Dizide hem genç hem de tecrübeli isimler iyi performans sergiliyor ve senaristler de izleyicileri etkileyen hikaye sunumuyla işlerini başarıyla yapıyor. Dizinin en çok merak edilen konusu ise Akif’e ne olacağı sorunu…

Akif karakteri bugüne kadar yaptığı kötülükler, entrikalar ile Kardeşlerim dizisinin sürükleyici ismi oldu… Celil Nalçakan’ın canlandırdığı karakterin her geçen hafta daha da zor bir duruma düşmesi izleyicileri mutlu ediyor.

atv'de Kardeşlerim dizi hayranları dört gözle bekliyor! 7

Özellikle de Nebahat ile Suzan’ın Akif’i bitirmek için işbirliği içine girmesi Kardeşlerim hayranlarını memnun etti. Bu iki kadının başarılı olmasını arzu eden dizi hayranları, Akif’in yaptıklarının bedelini ödemesini istiyor.

“Akif artık bedel ödesin, dört gözle bu sahneleri bekliyoruz” diye yorum bırakan dizinin hayranları, Celil Nalçakan’ın oyunculuğuna da övüyor.

Ünlü oyuncu çok başarılı bir performans ortaya koydu ve Kardeşlerim dizisinin başarılı olmasında önemli bir rol üstlendi.

Ailenin Akif yüzünden büyük bedeller ödemesine de izleyiciler razı değil. Dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacağı da heyecanla bekleniyor.

30 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 26. bölümden ilk fragman paylaşıldı.