Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinde reyting yükseltecek yeni karar!

Kalp Yarası dizisinde reyting yükseltecek yeni karar!

tarafından ker_def

Kalp Yarası dizisinin başarılı gidişatı, hikayede yaşanan sıkıntılar nedeniyle geçtiğimiz haftalarda bir miktar reyting düşüşü ile gölgelenmişti. Ancak dizide yaşanan Ayşe ile Ferit aşkının geri döneceğine yönelik işaretler, yeni bölümü de bir hayli önemli bir hale getirdi.

Temiz bir sayfa açma kararı alan Ayşe ile Ferit yeniden aşka tutunacaklar. Yeni bölümden yayınlanan fragmanlarda iki aşığın arasının düzeleceğine yönelik işaretler verildi. Bu işaretler izleyicilerin heyecanını iyice artırdı.

Boşanmanın ardından hamilelik gerçeği de ortaya çıkınca Kalp Yarası dizisinin hikayesi daha da çok ilgi çeker bir pozisyona geldi. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısesvin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünün reytinglerde bir sıçrama yapması beleniyor. Birbirinden asla kopmayacaklarını gösteren iki aşığın hikayede yeniden mutlu ve romantik anlara dönecek olması reytinglerin de olumlu etkileneceğine işaret ediyor.

Kalp Yarası dizisinde reyting yükseltecek yeni karar! 7

Henüz boşanmanın etkisini üzerinden atamamışken hamile olduğunu öğrenen Ayşe, büyük bir şok yaşar. Bu hamilelik Ayşe’nin Ferit’ten uzaklaşmasını zorlaştıracaktır.

Kızının kirli oyunlarına sessiz kalamayan Zümrüt’ün son hamlesi herkesin hayatını derinden etkiler.

Büyük ihanetin ortaya çıkmasıyla hem Sancakzadeler hem Varoğlu Ailesi sarsılır ve bütün dengeler değişir.

Sancakzadeleri yok etmek için Saadet’i konağa köstebek olarak sokan Yaman ise planını adım adım ilerletmektedir.

Ayşe’nin hamile olduğunu öğrenen Hande’nin öfkesi gittikçe büyür. Hande kendi adaletini sağlamaya ve Ayşe’den sonsuza dek kurtulmaya karar verir.