Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk şarkıcılık konusunda ilk kez sinyal verdi!

Burcu Özberk şarkıcılık konusunda ilk kez sinyal verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam dizi ekibi yoğun çalışmanın arasında eğlence için bir araya geldi. Bu eğlence buluşmasında bazı oyuncuların şarkı söylediği de ortaya çıktı.

Dizide İlhan Şen ile birlikte başrolde yer alan Burcu Özberk, sahnede şarkı söyleyince sesinin çok güzel olduğu yorumları yapılmaya başlandı… Gazeteciler de ünlü oyuncuya arkadaşlarının sesi hakkındaki iltifatlarını hatırlattı.

Burcu Özberk, şarkı söyleyip eğlendikleri bir etkinlik yaptıklarını belirtti. Oyuncuya müzik ile ilgili profesyonel bir çalışma yapma fikri olup olmadığı soruldu. Özberk, “Eğitim aldığım sürece her şey olur. Düşünürsün, hayal kurarsın ama harekete geçmek çok başka bir şey. Daha yaşım küçük ilerleyen zamanlarda neden olmasın” diye konuştu. Bu sözler ünlü oyuncunun ileride eğitimini alarak şarkıcılık konusunda profesyonel bir çaba içine girebileceğine yönelik ilk işaret olarak kayıtlara geçti.

1990’lı yılların müziklerine hayran olduğunu ve büyüdüğü bu dönemin özel olduğunu ifade eden Burcu Özberk, en çok da Tarkan hayranı.

Eskişehir’de küçük bir aile ortamında büyüyen oyuncu, 1990’lı yılların müziklerine hasret kaldığını söyledi. Oyuncu, “Hasret kaldık böyle müziklere. Hepsi favorim. Ne çalınsa biz hatırlamıyoruz ki. 90’lar öyle bir dönemdi. Hepsinin hayranıydık, Tarkan her zaman bambaşkaydı bizim için” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da çok konuşulan oyuncuya takipçilerden gelen eleştiriler soruldu. Burcu Özberk, madalyonun iki yüzünün olduğunu hatırlattı ve şunları anlattı:

“Hayatta madalyonun iki yüzü var, olumlusu da var olumsuzu da var. Karanlık taraf da var aydınlık taraf da var. Ben hiçbir şeyi yapmış olmak için yapmıyorum. O anda ne hissediyorsam ne yaşıyorsam o yüzden yapıyorum. Şu an sosyal medya üzerine çok konuşmak istemiyorum.”