Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisinin setinden yılın ilk ZehSer selfiesi geldi!..

Teşkilat dizisinin setinden yılın ilk ZehSer selfiesi geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT1 ekranında Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisi ekibi, yeni yıl için verilen bir haftalık aranın ardından sete girdi.

Geçtiğimiz pazar yayınlanmayan reyting rekortmeni dizi 9 Ocak Pazar akşamı bomba gibi bir bölümle ekranlara geri dönecek.

Dizinin baş rol oyuncuları Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul Teşkilat’taki performanslarıyla büyük beğeni topluyorlar. İkili aynı zamanda uyumlarıyla da kısa sürede izleyici tarafından benimsendi. Çift, sette yeni yılın ilk selfiesini çekerek hayranlarını mest etti.

Teşkilat’ta sık sık tehlikeler ile burun buruna gelen Serdar (Çağlar Ertuğrul) ve Zehra (Deniz Baysal Yurtcu) karakterlerine hayat veren ikili yeni bölümde de birbirlerini korumak için yine büyük bir çaba sarf edecekler.

Teşkilat dizisinin setinden yılın ilk ZehSer selfiesi geldi!.. 7

Nefes kesen aksiyon sahneleri ve duygu dolu anlarıyla pazar akşamlarının vazgeçilmezi ‘Teşkilat’ın yeni bölümünde de izleyiciyi heyecan dolu bir serüven bekliyor. Kendilerine verilen her görevi kusursuzca yerine getiren ekip Berlin’de heyecan dolu bir maceraya başlıyor.

Öte yandan sosyal medya paylaşımları da dizilerin etkileşim yaratması açısından büyük önem taşıyor. Medya Takip Merkezi’nin Aralık ayı ölçümlerine göre,sosyal medyada en çok konuşulan diziler listesinde ilk 10 yapım arasında Teşkilat 1 milyon 100 bin ileti ile 1 aylık dönemde ikinci dizi olarak yer aldı ve büyük bir başarıya imza attı.

Teşkilat heyecan dolu yeni bölümüyle 9 Ocak pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de izleyicisiyle buluşacak.