Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizinde Asiye Eren’i canlandıran Su Burcu Yazgı sete döndü, çekimlere neşe geldi!

Kardeşlerim dizinde Asiye Eren’i canlandıran Su Burcu Yazgı sete döndü, çekimlere neşe geldi!

tarafından kadir kadir
Su Burcu Yazgan sette

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de cumartesi akşamları yayınlanan ve izleyicilerin her bölümünü merakla beklediği Kardeşlerim dizisi art arda gelen koronavirüs vakaları nedeniyle verilen aradan sonra 15 Ocak’ta yayınlanacak 35. Bölümü için sette çalışmalarını sürdürüyor.

Dizide yılbaşından bugüne Ömer Eren rolüyle Yiğit Koçak, Akif Atakul’u canlandıran Celil Nalçakan, Doruk Atakul karakteriyle Onur Seyit Yaran, Asiye Eren’i canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun ve son olarak Kaan Atakul rolüyle Eren Ören koronavirüse yakalanmıştı. Bu vakalar nedeniyle de dizinin setinde çekimlere ara verilmiş ve planlamalar da değişmişti.

Su Burcu Yazgan'ın sosyal medya mesajı

Neyse ki koronavirüse yakalanan oyuncular bir bir sete geri dönmeye ve sete de neşe gelmeye başladı. Sete son olarak geri dönen de Kardeşlerim dizisinde Asiye karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Çoşkun oldu.

Sete döndüğü için çok mutlu olan genç oyuncu, yaşadığı duygu durumunu ve sevincini “Birileri sete dönmüş” mesajıyla instagram hesabından paylaştı ve hayranlarının rahat bir nefes almasını sağladı.

Son duruma göre baş rollerinde Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Onur Seyit Yaran, Su Burcu Yazgı Coşkun, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un oynadığı Kardeşlerim dizisi 35. Bölümüyle 15 Ocak Cumartesi akşamı yeni bölümüyle ATV ekranında olacak. Yeni bölümde izleyicileri yine pek çok heyecanlı sahne bekliyor.