Ana sayfa Dizi Haberleri Yapımcısı güzel haberi verdi! Kanunsuz Topraklar’da yeni bir dönem başlıyor!

Yapımcısı güzel haberi verdi! Kanunsuz Topraklar’da yeni bir dönem başlıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların sevilen ama bir yandan da reyting sıkıntısı çeken dizisi Kanunsuz Topraklar bu sıralar oldukça tatsız günler yaşıyor. Ancak dizi dimdik bir şekilde hayatına devam ediyor. Kanunsuz Topraklar’ın yapımcısı dizide yepyeni bir dönemin başladığını duyurdu.

Çarşamba akşamları Fox TV’de ekrana gelen Kanunsuz Topraklar dizisi dün akşam karşısında Sadakatsiz olmadan ekrana geldi. Ancak en yakın rakibininin yayında olmamasının avantajından yararlanamadı. Kanunsuz Topraklar dün akşam yayınlanan bölümüyle reytinglerde ortalamanın altında kaldı. Tüm izleyicilerde 9. olan dizi AB’de 11, ABC1’de ise 8. sırada yer aldı.

Durum böyle olunca herkesin aklına aynı soru gelmeye başladı. Bu reytingler Kanunsuz Topraklar’ın sonunu mu getiriyordu? Ancak güzel haber dizinin yapım şirketi Gold Film’in patronu Faruk Turgut’tan geldi.

Faruk Turgut sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Dizimiz dün akşamki bölümden itibaren yeni bir evreye geçiyor. Madenlerin yabancılardan kurtarılmasından sonra, Davut ve Gülfem aşkına odaklanarak yola devam edeceğiz. Keyifli bölümler geliyor. Bizi izlemeye devam edin.”

Yapımcısı güzel haberi verdi! Kanunsuz Topraklar’da yeni bir dönem başlıyor! 61

Faruk Turgut’un bu açıklaması, Kanunsuz Topraklar hayranlarının da yüreğine su serpti. Aldığı düşük reytingler final ihtimalini akıllara getirirken bu açıklama dizinin dimdik yoluna devam edeceğinin çok güzel bir kanıtı.

Nitekim yapımcının bu açıklamasına izleyicinin tepkisi gecikmedi. Kanunsuz Topraklar’ın izleyicileri hem dizilerinin devam edeceği hem de artık daha fazla Gülfem ve Davut aşkı izleyecekleri için çok mutlu oldu. İzleyicilerin yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Yapımcısı güzel haberi verdi! Kanunsuz Topraklar’da yeni bir dönem başlıyor! 62 Yapımcısı güzel haberi verdi! Kanunsuz Topraklar’da yeni bir dönem başlıyor! 63 Yapımcısı güzel haberi verdi! Kanunsuz Topraklar’da yeni bir dönem başlıyor! 64 Yapımcısı güzel haberi verdi! Kanunsuz Topraklar’da yeni bir dönem başlıyor! 65