Ana sayfa Dizi Analiz Aşk Mantık İntikam dizisinde yalanlara bir yenisi daha eklendi!

Aşk Mantık İntikam dizisinde yalanlara bir yenisi daha eklendi!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin 30. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümü öncesi heyecanlı bir bekleyiş var.

Anıl Altan’ın ardından ekibe üst üste yeni oyuncular katıldı. Sebahat Kumaş, Erdem Şanlı, Elçin Atamgüç ile Cem Belevi dizinin yenilenen kadrosuna katılan oyuncular olarak dikkatleri çekiyor. Burak Yörük ile Melisa Döngel’in de ayrıldığı dizinin hikayesinde önemli değişimler de yaşanıyor. Bu değişimler sonrasında izleyicilerin yeniden diziye ilgi göstermesi bekleniyor. Peki dizinin 28 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan 30. yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar:

Rüya’nın, Ozan’ın hayatına daha fazla dahil olabilmek için söylediği yalanlara bir yenisi daha eklenmiştir. Esra ve Ozan şirketi içinde bulunduğu krizden çıkarmaya çalışırken güzel bir haber alır. Şirketle ilgilenen bir yatırımcı vardır.

Bu yatırımcıyla görüşmek için gittikleri yemekte ikili ortak geçmişlerini hatırlar. Esra’nın İngiltere’den tanıdığı Efe’nin Milenyumsoft’a gelmesi ise Ozan ve Esra’nın ilişkilerinin dengesinin değişmesine neden olacaktır. Suç ortağı Barış’ın başı, borç aldığı kişilerle derde girince Rüya’ya tehlikeli bir oyun oynama teklifinde bulunur. Fakat bu oyun hiç kimsenin beklemediği bir şekilde sonlanır…

Dizinin yeni bölümünü merakla bekleyen hayranlar bakalım senaristlerin oluşturduğu yeni hikaye ortamını beğenecek mi? İzleyip göreceğiz ve değerlendirmelerimizi sayfalarımızda yayınlamaya devam edeceğiz.