Ana sayfa Dizi Fragmanları Reyting beyi Alparslan dizisinde yeni bir başlangıca hazır olun!

Reyting beyi Alparslan dizisinde yeni bir başlangıca hazır olun!

tarafından ker_def

Geçen sezon yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin hikayesinin geriye doğru gitmesi ile yepyeni bir kadro ve hikaye ile yola çıkan Alparslan Büyük Selçuklu, çok başarılı bir yapım haline geldi. Barış Arduç v ‘Alparslan: Büyük Selçuklu’ 13. Bölüm 14 Şubat 2022 Pazartesi/ 20.00/ TRT 1

Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başrollerinde bir araya geldiği dizi yayınlandığı günden bu yana zirveden düşmedi. Reyting beyi olarak adlandırabileceğimiz Alparslan dizisinin çok sadık bir izleyici kitlesi var ve her hafta bu kitlenin desteği ile reytinglerde birincilikler peş peşe geliyor. 14 Şubat Pazartesi akşamı da Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin on üçüncü bölümü ekranlara geliyor.

TRT 1’in milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan, güçlü senaryosu, başarılı oyuncu kadrosu ve ihtişamlı dekoru ile izleyiciden tam not alan dizisi ‘Alparslan: Büyük Selçuklu’ 14 Şubat Pazartesi günü on üçüncü bölümüyle ekranlara geliyor. Alparslan: Büyük Selçuklu, Sultan Alparslan’ın 1048 – 1071 yılları arasındaki Anadolu’yu fetih sürecini seyirciyle buluşturuyor.

‘Alparslan: Büyük Selçuklu’nun 14 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan bölümünde neler olacak? Her şeyi göze alıp Kekavmenos’u öldürmek için Vaspurakan’a giden Akça, Alparslan’ın Alpagut tarafından yakalandığını görünce Kekavmenos’u esir almıştı. Akça şimdi ne yapacak? Aklında yeni bir oyun mu var, yoksa Kekavmenos’u öldürecek mi? Alparslan, Alpagut’un elinden nasıl kurtulacak? Akça tarafından esir alınan Kekavmenos beklemediği bu hamleye nasıl karşılık verecek?

Vaspurakan’ın yeni valisi Diyojen, hem adını imparatora duyurmak hem de valilik makamını herkesten daha çok hak ettiğini göstermek için yeni bir plan yapar. Atılan bu adımla Selçukluları zor bir süreç bekliyor.

Meymun’un Natık olarak tanınması ve Bizans’a esir düşmesi sebebiyle iyice köşeye çıkışan Bozan, Meymun’u kurtaracak mı, yoksa açığa çıkmamak için onu ölüme mi terk edecek? Bozan bu defa kaçış yolu bulabilecek mi?

Bizans saldırıları, Karmati hücumları sonrası Alparslan’ın yeni planı ne olacak? Heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümüyle Alparslan: Büyük Selçuklu 14 Şubat’ta TRT 1’de!