Ana sayfa Dizi Fragmanları Barbaroslar dizisi bu reytingler ile adamın aklını başından alır!

Barbaroslar dizisi bu reytingler ile adamın aklını başından alır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında perşembe akşamları yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin 21. bölümü yayınlandı ve herkes yine şaşkına döndü… Dizi adeta durduğu yerde bir sonraki hafta duramaz bir pozisyonda…

19. bölümde düşüş yaşayan ve moral bozan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, 20. bölümde çok iyi çıkış yaparak bu sefer tüm ekibin moralinin yükselmesini sağlamıştı. Ancak 24 Şubat perşembe günü yayınlanan 21. bölümün reytingleri bir kez daha moral bozdu.

Dizinin ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingleri ile tüm kategorilerde beşincilik elde etmesi kötü bir durum değil elbette. Ama bir önceki haftaya göre reytinglerin 2 puan kadar düşmesi kötü bir durum… Çünkü dizinin sadık izleyici kitlesinde bir kararsızlık hissiyatı uyandırıyor.

Barbaroslar dizisi bu reytingler ile adamın aklını başından alır! 7

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerinde yer aldığı dizinin son haftalarda sert düşüşler yaşayıp sonra da sert yükselişler sergilemesi bir dengesizliği gösteriyor.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin 3 Şubat perşembe günü yayınlanacak olan 22. yeni bölümünde neler yaşanacağını herkes çok merak ediyor. Tabii ki tüm gözler yine reyting sonuçlarında olacak.

Birçok dizi hayranı, Barbaroslar’ın ikinci sezonunda patlama yapacağına inanıyor. Ancak önce birinci sezonu iyi şekilde geçmek ve sezon finaline kadar da sadık izleyicileri kaybetmeden ilerlemek şart.

Barbaroslar dizisinin reytinglerindeki bu yüksek oranlı oynaklık, akılların fazlasıyla karışmasına neden oldu.

İşte dizinin 22. bölümünden yayınlanan heyecanlı bir fragman: