Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizi hayranları bu sahneye kalbini bıraktı, başa sarıp tekrar izliyor!

Kardeşlerim dizi hayranları bu sahneye kalbini bıraktı, başa sarıp tekrar izliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kardeşlerim isimli dizinin başarılı performansına yenileri ekleniyor. Güçlü hikayesi ve etkileyici oyuncu kadrosu ile yoluna devam eden dizinin üçüncü sezonda da ekrandaki yeri alması bekleniyor. Sezon finaline doğru adım adım ilerleyen Kardeşlerim, 44. bölümü ile 19 Mart akşamı ekrandaydı.

Kardeşlerim dizisinin hayranları özellikle de Asiye ve Doruk’un birlikte özel anları ve talihsizliğini barındıran sahneye bayıldı… Doruk ve Asiye’nin izleyiciler için sürpriz olan ev buluşması, Doruk’un annesinin gelmesi ile bozuluyor… Simge Selçuk’un canlandırdığı Nebahat Atakul karakteri, 44. bölümde çiftin evde buluşma heyecanını bitiren kişi oldu. Tabii ki bu durum da ortaya komikliklerle dolu bir sahne getirdi.

Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun ikilisi çok başarılı bir dizi çifti oldu. Doruk ve Asiye karakterleri dizinin hayranlarının da kalbini çaldı… İkilinin her sahnesi izlenme rekorları kırıyor. Sosyal medya ortamında sürekli gündem olan Doruk ve Asiye karakterlerine destek hiç azalmıyor.

Kardeşlerim dizisinin 44. bölümündeki özel sahnede de Doruk ve Asiye hayranları eğlenceli anlar yaşadılar ve sosyal medyada bu anları tekrar tekrar izlemekten kendilerini alamadıklarını belirten yorumlar paylaştılar.

Bir dizi hayranı şu yorumu yaptı: “Sırf Doruk’un bakışları için üşenmeden binlerce kez izleyebilirim. Sahneye kalbimi bıraktım.”

Haftalardır bu anları beklediklerini belirten dizi hayranları senaristlere de mesaj yolladı. Üçüncü kişiler olmadan, geçmişe dönülen sahneler olmadan, kendi halinde mutlu bir Asiye ve Doruk görmek, hayranların moralini yükseltti.

Evli çiftler gibi davranan, beraber hem yemek hem de ödev yapan Asiye ve Doruk’un bu hallerini aşırı güzel bulan dizi hayranları, “Nebahat gelmeseydi daha güzel olabilirdi ama bu da güzel” diye yorum bıraktı.

Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisi iyi reytingler almaya ve milyonlarca hayranını ekran başına toplamaya devam ediyor.