Ana sayfa Dizi Fragmanları Cengiz Bozkurt, kariyeri için güzel bir fırsatı TRT1’de buldu!

Cengiz Bozkurt, kariyeri için güzel bir fırsatı TRT1’de buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Cengiz Bozkurt, rolden role girme konusunda en iyi performansları sergileyen isimlerin başında geliyor. Kimi zaman dram dizisinde izlediğimiz oyuncu, çoğu zaman da eğlenceli komedi yapımlarının sürükleyici ismi oluyor… Cengiz Bozkurt ismi artık bir marka olduğu için de hangi rolde izleyici onu görürse görsün, altından başarıyla kalkacağını biliyor.

TRT1 ekranında yayınlanan Kara Tahta isimli dizinin başrolünde de yine Cengiz Bozkurt ismini görüyoruz. Miray Daner ve Furkan Andıç gibi iki genç başrol oyuncusu ile yola çıkan dizide usta isimler de yer alıyor. Cengiz Bozkurt canlandırdığı Arif Hoca karakteri ile dikkatleri yine üzerine çekti.

Gelenekçi bir eğitimciye hayat veren Cengiz Bozkurt, bu rolün kendisine sunduğu fırsatı da şu sözlerle ifade etti. “Benim için hikâyenin en çekici kısmı, marjinal karakterler değil, toplumun çok büyük kesimiyle ortaklık kurabileceğim, baba-oğul ilişkisinde kendilerini bulabilecekleri ve duygusal ortaklık yaşayabilecekleri bir hikâyeyi TRT aracılığıyla sunabiliyoruz.”

Dizinin hikayesine göre kendisini öncelikle öğretmen olarak tanımlayan Arif Hoca, sonra da kendini bir baba olarak tanımlıyor. Ancak bu sıralama bile Arif ile oğlu arasında yaşanacak çatışmaların nedenini ortaya koyuyor.

Kerem Arslanoğlu, Yasemin Yazıcı ve Selen Uçer’in de kadrosunda yer aldığı Kara Tahta dizisinin çekimleri Edirne’de devam ediyor. İlk bölüm reytingleri beklentilerin altında gerçekleşmesi bir şanssızlık oldu ve dizinin pek de iyi başlangıç yapamadığını gözlemliyoruz.

Cengiz Bozkurt ise hikayedeki en tecrübeli oyuncu olarak yeteneklerini yine sergiliyor ve duygudan duyguya sürüklediği hayranlarını yine mest etmeyi başarıyor.

Kara Tahta dizisinin ikinci bölümünde Arif’i daha da güçlü dram sahnelerinin içinde bulacaksınız. Öğretmenlik ile baba olma arasında kalan karakterin oğluna karşı kendini suçlu hissettiği sahneler duygusallığı artıracak.