Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Adı Sevgi dizisinde Elif ortadan kayboldu, Emir çileden çıktı!

Adı Sevgi dizisinde Elif ortadan kayboldu, Emir çileden çıktı!

tarafından ker_def

“Adı Sevgi”, hayallerinin ve umutlarının peşinden koşan mesleğine aşık genç bir öğretmenin, kararlılık, sevgi ve fedakarlıkla verdiği amansız mücadeleyi, öğrencilerde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişimi anlatıyor.

Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer’in başrollerinde yer aldığı Adı Sevgi dizisinin 24 Nisan Pazar akşamı saat 20:10’da atv ekranlarına gelecek 7. Bölümünde dikkatleri çekecek dram sahnelerine şahitlik edeceksiniz. İşte yeni bölümde yaşanacakların detayları:

“Zahit’in geçirdiği kaza ve Elif’in ortadan kaybolması; Emir’i çileden çıkarır. Emir saldırılardan dolayı Ekrem’i suçlarken, Volkan ve Macide, Elif’in yokluğunda Zeynep’e karşı gittikçe acımasızlaşırlar. Zeynep ve Elif; birbirlerinden uzakta olsalar da çaresiz bir tutsaklığı paylaşırlar.

Bu arada kandırıldığını düşünen Esma, Doğukan’ı rezil etmeye kararlıdır, ancak Doğukan’ın bütün okulun önündeki aşk itirafı kafasını karıştırır. Fidan, onları bir araya getirmeye çalışırken, Esma ile arası açılır.

Emir’in bütün engelleri aşıp Elif’e ulaşması, ikisinin de duygularını açığa çıkaran bir yakınlaşmaya neden olurken, Zeynep’in uğradığı kötü muameleyle verdiği yaşam savaşı, herkesin hayatını tehlikeye atacak daha büyük bir savaşı başlatır. “