Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kuruluş Osman dizisi hayranlarını üzecek büyük ayrılık!

Kuruluş Osman dizisi hayranlarını üzecek büyük ayrılık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Haziran ayında da yeni bölümlerinin devam etmesi planlanan Kuruluş Osman dizisi, Temmuz ve Ağustos aylarında ise ara verecek ve dördüncü sezon için hazırlıklar bu boşluk döneminde tamamlanacak. Dizide Osman Bey karakterini başarıyla canlandıran Burak Özçivit de yaptığı açıklamada sette çok yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve sezon arası konusunda ise henüz net bir planlama olmadığını söylemişti.

Kuruluş Osman dizi oyuncuları zorlu şartlar altında yoğun şekilde çalışmaya devam ederken, televizyon ekranında ise milyonlarca izleyici her yeni bölümü heyecanla bekliyor. Sezonun en iyi reytinglerini alarak zirvede yer alan Kuruluş Osman, 2021-2022 sezonu boyunca istikrarlı bir görüntü ortaya koydu.

Hem hikayesi güçlenen hem yeni karakterler ile dikkat çeken hem de aldığı reytinglerle milyonlarca izleyiciyi sadık bir şekilde çarşamba akşamları atv ekranına taşımayı başaran bir diziden bahsediyoruz.

Böyle önemli ve sezonun en başarılı iki projesinden birisi olması Kuruluş Osman’ın gelecek sezonki hedeflerinin de çok merak edilmesine neden oluyor.

Kuruluş Osman dizisi hayranlarını üzecek büyük ayrılık! 20

Dizide iki sezondur yer alan ve Aya Nikola karakterini canlandıran Erkan Avcı’nın ayrılacağının ortaya çıkması da hayranları üzecek bir gelişme. Zira Erkan Avcı muhteşem oyunculuk yeteneği ile şimdiye kadar yer aldığı tüm dizilere büyük güç katan bir isim oldu.

Karadayı dizisindeki Necdet karakterini kim unutabilir ki… Çukur dizisinde ise Çeto karakteri ile öne çıkan oyuncu, ayrıca Şampiyon isimli dizide de Zafer olarak büyük beğeni topladı.

Son iki sezondur Kuruluş Osman dizisinde yine etkili bir performansla izlediğimiz Erkan Avcı, dördüncü sezonda dizinin hikayesinde yer almayacak isimler arasına katıldı. Önümüzdeki bölümlerde Nikola karakterinin hikayeden çıkması ile birlikte Erkan Avcı’nın yoğun temposu da bitmiş olacak.