Ana sayfa Sosyal Medya Gülümse Kaderine dizisi kısa süren Bahar Şahin’in yapımcılara bir mesajı var!..

Gülümse Kaderine dizisi kısa süren Bahar Şahin’in yapımcılara bir mesajı var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Özellikle Zalim İstanbul’da canlandırdığı ‘Ceren’ karakterindeki performansıyla izleyiciyi ekrana bağlayan Bahar Şahin, Fox TV’nin Gülümse Kaderine dizisiyle uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara döndü.

Dizinin ilk bölümü izleyici tarafından çok sevildi. Yetiştirme yurdunda büyümüş iki genç kızın hikayesini anlatan dizi yine entrikaları ve tehlikeli karakterleriyle ilerleyen bölümlerde izleyiciyi büyük bir heyecanın beklediğinin ilk işaretlerini verdi. Ancak dizinin reyting sonuçları tam bir hayal kırıklığı oldu.

Fox TV Gülümse Kaderine’nin daha üçüncü bölümünde finaline karar verdi. Hatta baş rol oyuncusu Bahar Şahin final kararını sosyal medyadan öğrendiği haberleriyle gündem oldu. Dizisi final yapacak olan Bahar Şahin instagram hesabından yaptığı paylaşımla yapımcılara mesaj gönderdi.

Gülümse Kaderine dizisi kısa süren Bahar Şahin'in yapımcılara bir mesajı var!.. 7

Bugüne kadar rol aldığı yapımlarda fakir ancak zenginlik hayali kuran karakterleri canlandıran Bahar Şahin sosyal medya paylaşımında, bir sonraki projesinde zengin ve bipolar bozukluğu olan bir kızı oynamak istediğini belirterek, ‘Çok eğlenceli olur” notunu düştü. Gülümse Kaderine’nin final kararı oyuncunun hayranlarını bir hayli üzdü.

Avşar Film imzalı, kadrosunda Bahar Şahin ile birlikte Sude Zülal Güler, Burak Sergen, Ahu Sungur, Mine Tugay, Erkan Meriç ve Doğan Bayraktra’ın da bulunduğu Gülümse Kaderine, ortalamanın altında gerçekleşen reytingleri nedeniyle beşinci bölümde final yapacak.