Ana sayfa Sinema Hazar Ergüçlü’yü özleyenlere müjde! Çok yakında yeni filmiyle Netflix’te!

Hazar Ergüçlü’yü özleyenlere müjde! Çok yakında yeni filmiyle Netflix’te!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son dönemin başarılı oyuncularından Hazar Ergüçlü bir süredir ekranlardan uzakta. Hayranları onu çok özledi. Ancak başarılı oyuncu yakında hayranlarının karşısına çıkacak. Hem de rol arkadaşı Erkan Kolçak Köstendil ile birlikte.

En son Show TV’de yayınlanan Alev Alev ve BluTV’de izleyiciyle buluşan Saklı dizileriyle hayranlarının karşısına çıkan Hazar Ergüçlü, ardından bir filmde rol almıştı. Sevgilisi Onur Ünlü’nün yönettiği Bomboş isimli filmin başrolünde yer alan Ergüçlü, aynı zamanda filmin yapımcılığını üstlenmişti.

Hazar Ergüçlü’yü özleyenlere müjde! Çok yakında yeni filmiyle Netflix’te! 39

Hazar Ergüçlü cephesinde hala yeni bir diziye dair bir haber yok. Ancak başrolünde yer aldığı Gönül isimli filmle Netflix’te hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Ergüçlü’nün başrolünü Erkan Kolçak Köstendil’le paylaştığı Gönül isimli film 10 Ağustos’ta Netflix’te yayınlanacak.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Soner Caner’in üstlendiği Gönül filminin kadrosunda ayrıca Bülent Emin Yarar, Ali Seçkiner Alici, Selim Bayraktar, Şevval Sam, Asiye Dinçsoy, Nazmi Kırık, Ferit Kaya gibi usta isimle yer alıyor.

Filmin konusu ise şöyle: Kemane çalan Piroz, erkek kardeşleriyle beraber köy köy gezerek düğünlerde ve cenazelerde çalıp söylemektedir. Piroz bir düğünden önce Sümbül adındaki geline sevdalanır. Sümbül de Piroz’a ilk görüşte âşık olur. Sadece kendilerinin bildiğini sandıkları aynı şarkıyı birlikte söylemeye başlarlar. Düğün ise iki aile arasında çıkan trajik bir kavgayla sona erer.

Sümbül artık istenmeyen bir gelindir ve öldürülmesi gerekmektedir. Piroz sevdiğini korumak için mücadeleye girişince köylüleri onun en büyük destekçisi olur. Sümbül’ü kaçıran Piroz onu kendi göçebe köyüne götürür. Sümbül’ün ailesi bu duruma kabullenmez ve silahlanıp onun peşine düşer. Piroz ise vazgeçmemeye kararlıdır.