Ana sayfa Sosyal Medya Sonunda Nesrin Cavadzade’de Gökhan Alkan’ı sildi!..

Sonunda Nesrin Cavadzade’de Gökhan Alkan’ı sildi!..

tarafından sevda

Televizyogazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu çift Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade’nin mutluluk fotoğrafları mazide kaldı. Yasak Elma dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ünlü çift, geçtiğimiz aylarda ilişkilerine nokta koymuştu.

Yaklaşık iki yıldır birlikte olan ve yakında nikah masasına oturmaları beklenen oyuncu çiftin ayrılığı, Gökhan Alkan’ın, sevgilisi Nesrin Cavadzade ile sosyal medyada olan fotoğraflarını silmesi ve güzel oyuncuyu sosyal medyada takibi bırakmasıyla gündeme gelmişti.

Ancak Nesrin Cavadzade, Gökhan Alkan ile birlikte  romantik fotoğraflarına instagram hesabında yer vermeye devam ediyordu ve yakışıklı oyuncuyu da takibi bırakmamıştı.

Bu durum ikilinin hayranlarının kafasını karıştırdı. O dönem magazin basınında çıkan haberlerde; Çiftin ilişkisinin bittiği, Gökhan Alkan’ın birlikte oturdukları evi terk ettiği ve Nesrin Cavadzade’nin  ise çevresine ‘Sessiz sedasız bitsin istiyorum’ dediği iddiaları gündeme gelmişti.

Sonunda Nesrin Cavadzade'de Gökhan Alkan'ı sildi!.. 104

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan ikilisi bu süreçte hep sessiz kaldı ve ayrılık ile ilgili hiç açıklama yapmadı. Nesrin Cavadzade’nin de Gökhan Alkan ile birlikte yer aldığı fotoğrafları sosyal medyadan kaldırması ve eski sevgilisini takibi bırakması ilişkiye dair bir umut kalmadığının da göstergesi oldu.

İkilinin ilişki durumunu merak eden hayranları durumu instagram hesaplarını yorumlayarak çözmeye çalışıyorlar. Çünkü ayrılınca yapılan ilk iş birlikte çekilmiş eski fotoğrafları silmek ve sevgiliyi takibi bırakmak oluyor.

Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade en son Gökhan Alkan’ın doğum günü olan 8 Aralık 2021 tarihinde, Cavadzade’nin organize ettiği kutlamadan paylaştıkları fotoğraf kareleri ile gündeme gelmişti.