Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde Sema Ergenekon taktiği ikinci sezon öncesinde de gündeme damga vurdu!

Yargı dizisinde Sema Ergenekon taktiği ikinci sezon öncesinde de gündeme damga vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinin ilk sezonunda hikayede yaşanan birbiri ardına sürprizler izleyicilerin başını döndürdü. Senarist Sema Ergenekon bu noktada öne çıkan isimdi ve dizinin sürükleyici senaryosu ile milyonların aklını başından alarak, muhteşem bir sezon çıkarttı.

Yargı dizisi pazar akşamları birinciliği elde ederek, Teşkilat dizisi gibi çok güçlü bir rakibini geçmeyi başardı. Tüm bu süreçte başrol oyuncuları Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ve diğer oyuncular ellerinden gelenin en iyisini yaparak dizinin büyük başarı kazanmasını sağladı.

Tabi iki bu süreçte elde edilen başarıda aslan payını alan kişi Sema Ergenekon oldu. Yargı dizisinin ikinci sezonu için okuma provalarında bir araya gelen ekip içinde Kaan Urgancıoğlu yoktu. Bazı dizi hayranları, “Fotoğrafı çeken Kaan olmasın” diyerek esprili bir şekilde duruma yaklaştı ama başrol oyuncusu olmadan yapılan provalar herkesi şaşkına çevirdi.

Dizinin ilk sezon finalinde Ceylin karakterinin Ilgaz’ı öldürdüğü ile ilgili görüntülerden sonra nasıl bir süreç yaşanacağını merak edenler, Kaan Urgancıoğlu’nun gerçekten öldüğüne hiçbir zaman inanmadı. Ancak Yargı dizisinin ikinci sezon okuma provasında Ilgaz karakterini canlandıran Kaan Urgancıoğlu’nun olmaması herkesi daha da meraklandırdı.

Yargı dizisinde Sema Ergenekon taktiği ikinci sezon öncesinde de gündeme damga vurdu! 1

Şimdi bu durum bir gerçekliği mi ortaya koyuyor, yani Kaan Urgancıoğlu artık yok mu, ya da bu durum senaristi Sema Ergenekon’un dizinin daha çok konuşulması için ortaya koyduğu bir strateji mi?

Şimdi de dizi hayranları ikinci sezonu beklerken Ilgaz karakteri üzerinden büyük bir merak hali ortaya çıktı. Yargı dizisinin ikinci sezonu daha başlamadı ama izleyicilerin aklını başından alma çabası daha ilk fotoğrafa bile yansıtıldı.

Anlaşılan o ki, Sema Ergekon hikaye kurgusunda Ilgaz karakteri üzerinden bir gizem ortaya çıkartarak, Yargı dizisinin ikinci sezona da çok güçlü şekilde başlaması için bazı hesaplar yapmış.

Yargı dizisinde yeni sezonun Eylül ayının sonlarında başlaması bekleniyor ama şimdiden herkesin aklı Kaan Urgancıoğlu’nda kaldı.