Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sıradakiler’in Özge’si Sevda Dalgıç önce yeni imajıyla şaşırttı, sonra evliliğiyle gündem oldu!

Arka Sıradakiler’in Özge’si Sevda Dalgıç önce yeni imajıyla şaşırttı, sonra evliliğiyle gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran Arka Sıradakiler isimli dizi 2007 ile 2012 yılları arasında yayınlandı. Toplam 6 sezon süren ve 193 bölüm yayınlanan Arka Sıradakiler dizisinde en dikkat çeken karakterlerden birisi de Özge olmuştu. Sevda Dalgıç’ın başarılı performansı ile öne çıktığı dizi geniş bir izleyici kitlesini etkiledi.

Hala unutulmayan dizi projeleri arasında bulunan Arka Sıradakiler’den bu yana 10 yıl geçti. Sevda Dalgıç da bu süreçte çok değişti. Daha önce sarı ve kısa saçları ile dikkat çeken oyuncu, sonrasında ise değişen imajı ve esmer haliyle gündem oldu. Uzun yıllardır dizilerde yer almaması nedeniyle de göz önünde bulunmayan Sevda Dalgıç geçtiğimiz gün evlendi.

Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç önce yeni imajıyla şaşırttı, sonra evliliğiyle gündem oldu! 8

En son Avlu isimli dizide Bade karakteri ile konuk oyuncu olarak yer alan ve 2018 yılından bu yana da setlerde göremediğimiz oyuncu, hayatının en mutlu günlerinden birisini yaşadı.

Bilge Emir Güven ile evlenen Sevda Dalgıç, 2 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi ile hayatını birleştirdi. Oyuncu, yurt dışında balayı yapacaklarını belirtirken, mutluluğu da her halinden belli oluyordu.

Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç önce yeni imajıyla şaşırttı, sonra evliliğiyle gündem oldu! 9

Sevda Dalgıç, 2007 yılında Arka Sıradakiler isimli dizi ile birlikte setlere adımın attı. 2010 yılında Öğretmen Kemal isimli dizide izlediğimiz oyuncu, 2018 yılında ise Avlu dizisine sonradan katılmış ve Bade karakteri ile beş bölüm yer almıştı.

Sevda Dalgıç, dizilerin yanı sıra çeşitli sinema filmlerinde de yer aldı ama 5 yıldır da herhangi bir projede gözükmedi.