Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin 3 çifti, sosyal medyada birbiri ile yarışıyor!

Kardeşlerim dizisinin 3 çifti, sosyal medyada birbiri ile yarışıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim isimli atv dizisinin üçüncü sezonu ile ekrana geri dönmesi, sosyal medyada dizinin daha çok konuşulmasını sağladı. Dizinin yeni bölümleri yayınlandıkça da ‘en çok konuşulan dizi çiftleri’ listesinde Kardeşlerim’in ağırlığı oluşuyor.

atv ekranlarında Cumartesi akşamları yeni bölümlerini izlemekte olduğumuz dizide son haftalarda 3 çiftin sosyal medyanın gündemine yerleştiğini ve birbirleri ile rekabet halinde olduğunu gözlemliyoruz.

Eylül ayının ilk iki haftasında Somera tarafından yapılan analizlerde bu üç çiftin milyonlarca ileti paylaşılarak gündeme geldiği ve bu durumun da Kardeşlerim dizisini sosyal medyada öne çıkarttığını söyleyebiliriz.

Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un canlandırdığı Doruk ile Asiye karakteriler, şu anda izleyicinin favorisi konumunda bulunuyor. Eylül ayının hem birinci hem de ikinci haftasında ‘en çok konuşulan dizi çiftleri’ listesinde bu ikili birinciliği kimseye bırakmadı.

İkinci sırada ise Melis Minkari’nin canlandırdığı Aybike ile Recep Usta’nın canlandırdığı Berk karakterini görmekteyiz. Dizi hayranları Doruk ve Asiye’den sonra en çok Aybike ile Berk’e ilgi gösteriyor.

Kardeşlerim dizisinin bir diğer dikkat çeken çifti Süsen ile Ömer de listede üçüncü sırada bulunuyor. Lizge Cömerte ile Yiğit Koçak ikilisinin canlandırdığı bu dizi çifti de üçüncü sırada yer alıyor.

Listenin diğer iki sırasında ise Duy Beni dizisinin sevilen çifti Ekim ile Kanat ve Tozluyaka dizisinin ilgiyle izlenen ikilisi Zeyno ile Çağrı bulunuyor.

Bu beş dizi çifti Eylül ayı içinde Somera tarafından yapılan araştırmada, en popüler dizi çiftleri listesinde yer alıyor. Bu durum da gençlik yapımlarında rol alan genç oyunculara sosyal medya kullanıcılarının ne kadar çok ilgi gösterdiğini gözler önüne seriyor.