Ana sayfa Sosyal Medya Bebek bekleyen Aslı Enver’den hayranlarını heyecanlandıran son poz!

Bebek bekleyen Aslı Enver’den hayranlarını heyecanlandıran son poz!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslı Enver, ismi Benim Adım Farah dizisiyle anılırken, ani evliliği ile çok şaşırtmıştı. Oyuncunun bir süredir beraber olduğu iş insanı Berkin Gökbudak ile evliliğinin ardından ise hamile olduğunun ortaya çıkmasıyla daha da şaşırtmıştı!

Uzun süredir ekranlara dönmesini heyecanla bekleyen izleyicileri, onu biraz daha beklemek durumunda! Fox TV’nin yeni ve iddialı dizisi Benim Adım Farah, son derece heyecan yaratan bir proje! Arjantin orijinalinde bir dizi olan La Chica Que Limpia’dan uyarlanıyor.

Dizi, oğlunun tedavisi için geldiği bir ülkede büyük haksızlıklarla karşılaşan Farah isimli bir doktor kadının yaşadıkları anlatmakta. Temizlikçilik yaparak geçindiği sanılan Farah’ın, aslında mafya ile mücadele veren ve seri cinayetler işleyen bir karakter olması da dizinin en can alıcı kısmı!

Bebek bekleyen Aslı Enver'den hayranlarını heyecanlandıran son poz! 9

Aslı Enver, muhtemelen önümüzdeki günlerde çok konuşulacak olan ve kariyerinde de çok özel bir yere sahip olması beklenen dizide rol almaya hazırlanırken, hamile olduğunu öğrenmesiyle bambaşka kararlar aldı! Oyuncunun yerine dizide Demet Özdemir oynayacak. Aslı Enver ise bu süreçte bebeğini dünyaya getirerek özel hayatında başka bir sürece geçecek.

Enver’in ani evliliği ve hamilelik haberinin ardından hayranları da son halini merak ediyor. Çok fazla ortalarda görünmeyen oyuncu, geçtiğimiz günlerde magazincilere evliliğinin hamileliği nedeniyle mi olduğu şeklinde hayranlarının soruları yöneltilmiş ve “İyi, güzel, keyifliyim, her şey yolunda. Hamilelik yüzünden değil ama teşekkür ederim meraklarını anlıyorum” yanıtını vermişti.

Bebek bekleyen Aslı Enver'den hayranlarını heyecanlandıran son poz! 10

Benim Adım Farah’ta oynaması beklenirken özel hayatındaki kararlarıyla ön plana çıkan oyuncu, “Çok yeni bir dönem, benim için çok yeni bir şey. Şu an bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Bana biraz zaman verirseniz daha rahat konuşurum o zaman” diyerek diziden ayrılışının içinde bir ukde olarak kalacağı belirtip “Çok güzel bir proje o, yolu açık olsun. Çok güzel olacak inşallah, herkes için” diye konuşmuştu.

Aslı Enver, bir süredir ortalarda görünmediği için son halini de hayranları merak ediyordu. Enver, bu meraklı bekleyişe son verdi geçtiğimiz günlerde! Instagram hesabından yaptığı son fotoğrafıyla, takipçilerini de sevindirdi…

Bebek bekleyen Aslı Enver'den hayranlarını heyecanlandıran son poz! 11