Ana sayfa Sosyal Medya Defne Samyeli için Prestij Meselesi filmi, 90’lı yıllara ışınlanmak gibi oldu!

Defne Samyeli için Prestij Meselesi filmi, 90’lı yıllara ışınlanmak gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Prestij Meselesi isimli sinema filminde yer alan oyunculardan birisi de Defne Samyeli… Televizyon sunuculuğu ile meşhur olan Samyeli, 1990’lı yılların en beğenilen haber spikerlerinden birisiydi. Televizyonda 25 yılını geçiren ve büyük de başarı kazanan Samyeli, o dönemi anlatan bir filmde yer almanın mutluluğunu yaşıyor.

Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent gibi o yılların ünlü şarkıcıları ile birçok televizyon programında yer alan Defne Samyeli, geçmişe geri döndüğünü ve kendisini çok iyi hissettiğini söyledi.

Prestij Meselesi filminin kendisi için heyecanlı bir tecrübe olduğundan bahseden Defne Samyeli, duygularını şu sözlerle anlattı: “Gerçekten çok heyecanlı bir tecrübe oldu. Çünkü 90’lı yıllar, televizyonların altın yılları. Ben o yılların içinde televizyonda doğmuş bir televizyon figürüyüm. Yaklaşık 25 yılım var. Bunun ilk yılı da benim şimdi kol kola birlikte yürüdüğüm değerli sanatçılar; Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz, Haluk Levent gibi isimlerin yer aldığı bir dönem anlatılıyor. Stüdyoda ağırladığım, arkadaş olduğum, birlikte sanat dünyasında göründüğümüz yıllardı. Ona atıfta bulunan bir dönem filminde yer almaktan dolayı çok memnun oldum.”

Böyle bir sinema filminde kendisini canlandırmaktan duyduğu mutluluğu da ifade eden Defne Samyeli, o yıllara geri döndüğünü ve çok eğlenceli bir iş yaptıklarını söyledi.

Samyeli, “Benim için adeta 90’lı yıllara dönüş gibi oldu. Çok eğlenceliydi, duygulandım. Bizim için dün gibi aslında. O döneme ışınlanmış gibi olduk. Hepimiz bir ailenin üyeleriydik. O dönemi yeniden andık. O nedenle filmin bir parçası olduğum için çok mutluyum” açıklamasında bulundu.