Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de bir dizi daha final yaptı, iki dizinin de durumu kritik!

Fox TV’de bir dizi daha final yaptı, iki dizinin de durumu kritik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında son dönemde birbiri ardına yeni dizi projeleri başlıyor ve bunlardan birisi de Adım Farah oldu. Demet Özdemir ve Engin Akyürek ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi reytinglerde iyi sonuçlar almaya devam ediyor ama kanalın diğer dizileriyle ilgili sorunlar artıyor.

Fox TV’nin büyük bir iddia ile yayına aldığı Hayatımın Şansı dizisi ne yazık ki, 9. bölümü ile birlikte 10 Mart Cuma günü son kez izleyicilerle buluştu. Şifanur Gül ile Alican Yücesoy’un başrolünde yer aldığı bir dram hikayesi olan Hayatımın Şansı’nın erken vedasına çok sayıda izleyici üzüldü. Ancak dizinin reytingleri pek de iyi değildi ve Fox TV, zarar etmek istemediği için projeyi yayından kaldırdı.

Fox TV'de bir dizi daha final yaptı, iki dizinin de durumu kritik! 9

Fox TV ekranlarında sıkıntılar yaşayan 2 dizi daha bulunuyor. Bu dizilerden birisi salı akşamları yayınlanan Taçsız Prenses, diğeri ise Cumartesi akşamları ekrana gelen asker dizisi Dokuz Oğuz olarak göze çarpıyor. Her iki dizinin de reytinglerinde beklentilerin altında oranlar geliyor.

İsmail Hacıoğlu hayranlarının büyük bir hevesle izledikleri Taçsız Prenses güçlü ve farklı bir dram hikayesi. Ancak yeterince izleyici toplayamayan dizinin reyting karnesi pek de iyi değil. Duy Beni dizisiyle büyük popülerlik elde eden Sümeyye Aydoğan da bu dizinin kadın başrolü olarak iyi bir oyunculuk sınavı veriyor.

Fox TV'de bir dizi daha final yaptı, iki dizinin de durumu kritik! 10

Dokuz Oğuz ise Kubilay Aka ile Yasemin Allen’i başrolde buluşturan bir asker dizisi olarak ortaya çıktı.

Fox TV’nin daha önce 5 sezon yayınladığı Savaşçı isimli asker dizisinin bir benzeri olan Dokuz Oğuz için de reytinglerin düşük gelmesi can sıkıcı bir ortam oluşturdu.

Dizinin iyi sonuçlar almaması durumunda yakın bir zaman içinde final ihtimali belirir ise şaşırmamak lazım.

Fox TV'de bir dizi daha final yaptı, iki dizinin de durumu kritik! 11