Ana sayfa Sosyal Medya Aralarında aşk mı var? Sıla Türkoğlu’ndan partneri Doğukan Güngör ile ilgili gerçekler!

Aralarında aşk mı var? Sıla Türkoğlu’ndan partneri Doğukan Güngör ile ilgili gerçekler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu, son dönemin öne çıkan genç yetenekleri arasında bulunuyor. Sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular arasında sıklıkla ilk 3 sırada yer alan Sıla Türkoğlu, dizinin çok başarılı reytingler elde etmesinin de etkisiyle, popülerliğini de katlayarak artırdı.

Sıla Türkoğlu hayranları sosyal medya platformlarında çok aktif ve bu durum oyuncunun bilinirliğini artırmakla kalmıyor, yurt dışındaki hayran kitlesinin de hızlı bir şekilde genişlemesine neden oluyor.

Dizideki Doğa karakteri her türlü zorluğa ve farklılıklara rağmen Fatih ile evlenmeyi göze aldı ve birçok da sorunla boğuşuyor. Tabii ki bu sorunları ekran başından izleyenler de haliyle soruyor, “Aşk her şeyin üstesinden gelebilir mi?” şeklindeki soruya muhatap oldu.

Partneri Doğukan Güngör ile birlikte hayranlarından gelen soruları yanıtlayan Sıla Türkoğlu, bu konuda şöyle düşünüyor:

“Benim tutarsızlığımı bildiği için… Buna yine verebileceğim net bir cevabım yok. Değişebilir… Aşka karşı bir cümle kullanmıştım, bu da yanlış anlaşılmıştı. Bu da yanlış anlaşıldı. O duyguya aşığım, hissettirdiklerini seviyorum. Ama bu birey olmak zorunda değil. Yaptığım meslek, kişi, ben daha maneviyat tarafı. Aşka böyle bakıyorum ben.”

Ünlü oyuncu, bazılarının aralarında bir aşk olduğu şeklinde düşüncesinin olabileceğini belirterek, arkadaş olduklarını, aralarında bir aşk bulunmadığını da net bir şekilde ifade etti.

Aralarında aşk mı var? Sıla Türkoğlu'ndan partneri Doğukan Güngör ile ilgili gerçekler! 7

Plan yaptığı zaman bunların hiçbir zaman gerçekleşmediği bilgisini de veren genç oyuncu, karşısına çıkan zorlukları aşmak için bir formülü olmadığını ama her zaman sorun yaşasa bile bundan çok daha büyük fırsatların önüne çıktığını anlattı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde partneri ile kavga sahnelerini çekerken bazen güldüklerini ama bazen de sinirlendiklerini anlatan Sıla Türkoğlu, “Bazen ben seni dövmek istiyorum” diyerek partneri Doğukan Güngör’e esprili bir gönderme yaptı.

Doğukan’ın hayatında olmasından çok memnun olduğunu da ifade eden oyuncu, “Bana çok şey kattı kısa bir sürede. İnsanlar bizi sevgili zannediyor. Hayır değiliz, iki arkadaşız” dedi. Partnerine düşündüklerini saçma bile olsa açıkça söyleyebildiğini çünkü kendisini yargılamadığını anlatan Türkoğlu, bu tarafının partnerinin en sevdiği yönü olduğunu da sözlerine ekledi.