Ana sayfa Sosyal Medya Nursema karakterinden sonra Ceren Karakoç’un cesur pozuna ilginç yorumlar!

Nursema karakterinden sonra Ceren Karakoç’un cesur pozuna ilginç yorumlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Ceren Yalazoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisiyle birlikte popülerliğe doğru güçlü adımlar atıyor. Basında sıklıkla haberleri yapılan oyuncu, sosyal medyada da gündemden düşmüyor.

Ceren Karakoç’un Kızılcık Şerbeti dizisinin hikayesine gösterilen ilgi ile birlikte, oyunculuk performansını da çok beğenen geniş bir hayran kitlesi oluştu. Bu kitlenin de desteği ile sosyal medyada sıklıkla gündem olan oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri çekiyor.

Nursema, dizinin hikayesinde muhafazakar bir ailenin kızı. İstemediği bir kişiyle evlenmek zorunda kalan ve pencereden itilen Nursema’nın yaşadığı dehşet aslında kadına şiddete yönelik farkındalık yaratma çabasının bir sonucu…

Ceren Karakoç ise Nursema karakteri ile gelen güçlü çıkışının ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla göz önünde bulunuyor. Fotoğrafçı Muhsin Akgün’e özel pozlar veren oyuncunun hayranları ise dizideki karakter ile gerçek hayattaki Ceren arasındaki farklılıklara dikkat çeken yorumlar yapıyor.

Nursema karakterinden sonra Ceren Karakoç'un cesur pozuna ilginç yorumlar! 8

Birçok takipçinin aklından düşürmediği söz ise, “Diziden sonra seni tanıyamadım” şeklinde oluyor. Dizide türbanlı bir genç kadına hayat veren oyuncu, günlük hayatında ise seküler bir yaşama sahip.

Bu seküler yaşam ile dizideki halini karşılaştıran takipçiler de Ceren Karakoç’u sosyal ortamlarda görünce şaşırdıklarını ifade eden yorumlar paylaşıyor.

Nursema karakterinden sonra Ceren Karakoç'un cesur pozuna ilginç yorumlar! 9