Ana sayfa Dizi Haberleri İlayda Çevik, Aldatmak dizisinin ikinci sezonuna adeta kabus gibi çöktü!

İlayda Çevik, Aldatmak dizisinin ikinci sezonuna adeta kabus gibi çöktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı performansları ile bilinen ve önemli projelerde yer alarak kendisini geliştiren İlayda Çevik, yeni dönemde atv’de yayınlanan Aldatmak dizisinin kadrosuna katıldı.

Vahide Gördüm, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi çok tecrübeli isimleri bir araya getiren dizinin yeni karakterlerinden birisi de İlayda Çevik’e emanet edildi. Perşembe rekabetinde ortalamanın biraz üzerinde reytingler elde eden, kendi izleyici kitlesini ekrana taşımaya başaran Aldatmak dizisi, güçlü bir hikayeye sahip.

İlayda Çevik de bu etkili dizi projesinde yepyeni bir rolle izleyicilerin karşısına çıktı. Sezai’nin kızı İpek karakterini canlandıran oyuncu, Kanada’dan gelen ve parıltısıyla da diziye renk katan bir karakter…

Oyuncu, “Ben de çok heyecanlıyım. Çok güzel bir ekip ile çok güzel bir yolculuğa başladım. Umarım harika bir sezon olur” diye konuştu. Canlandırdığı İpek karakterinden bahseden oyuncu, “Çok renkli bir kişilik, ip ucu vermek istemiyorum ama çok heyecanlı bir karakter” dedi.

İpek büyük bir hırsla hikayeye girdi. Güzide’nin ailesine yaptıklarını ödetmeden de bu hikayeden çıkmaya niyeti yok. Aldatmak dizisinin ikinci sezon hikayesinde İpek’in yalanları ve oyunları izleyicileri adeta çıldırtacak.

İlayda Çevik de böyle zorlu bir rolde yer alarak farklı duyguları ekran başındakilere yaşatmak için ter döküyor.

İpek karakterinin oynamakta olduğu oyunlar izleyicilerin kafasında soru işaretleri de yaratmaya devam ediyor. İlayda Çevik’in dizinin hikayesine büyük renk kattığını söylemek lazım.  Tabi ki sosyal medyada izleyici yorumlarında İpek’in dizinin hikayesine kabus gibi çöktüğü değerlendirmeleri de yapılıyor.

Berkay Ateş de yine Aldatmak dizisine ikinci sezonda katılan önemli isimlerden birisi oldu. Oyuncu, “Böyle bir oyuncu kadrosu ile oynamak heyecan veriyor. Güçlü kadro ve iyi bir senarist, umarım iyi bir sezon olur” diye konuştu.