Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Yağız, dizi için gittiği Kapadokya’da kendisine yepyeni bir dünya buldu!

Özge Yağız, dizi için gittiği Kapadokya’da kendisine yepyeni bir dünya buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Yağız, son dönemde Safir isimli yeni dizisi ile gündemden düşmüyor. Burak Berkay Akgül ve İlhan Şen ile birlikte başrolde yer alan oyuncu hem oyunculuk performansı hem de özel hayatıyla ilgili sürekli gündemde yer alıyor.

Kapadokya’da devam eden Safir dizisinin fena sayılmayan reytingleri ile yoluna devam edebileceğinin ortaya çıkması Özge Yağız hayranlarını memnun etti. Duygusal rollerde başarılı performansı ile bilinen Özge Yağız, Kapadokya’nın eşsiz güzelliğinde kariyerinin önemli projelerinden birisinde yer alıyor.

Kapadokya’da kendisini çok iyi hissettiğini anlatan Özge Yağız, günlerinin çoğunun sette geçtiğini ve boş vakitlerinin az olduğunu söyledi.

Oyuncu, “Bir yada iki günümüzü hem kendimize hem iyi şeyler tatmaya ayırıyoruz. Çünkü en çok motive eden şeylerden birisi de mekan keşfetmek ve denemediğim tatları da denemek” diye konuştu.

Dizi TV programına konuşan Özge Yağız, heyecanlı bir süreç içinde olduğundan da bahsetti. Aşkın kendisi için ne ifade ettiği sorusuyla da karşılayan genç oyuncu, şöyle konuştu:

“Hayatın her alanında nefes alabildiğin bir kaçış noktası.”

Romantik birisi olduğunu ve çok da duygusal birisi olduğunu anlatan Özge Yağız, bu özelliklerini de sevdiğini dile getirdi.

İstanbul’u hiç özlemediğini belirten oyuncu, sadece ailesini görmek için gitmek istediğini, Kapadokya’da kendisini daha rahat ve mutlu hissettiğini de sözlerine ekledi.