Ana sayfa Dizi Haberleri Serdar Orçin, Sürgünler dizisinde çok sert bir karakter ile izleyicileri şaşırtacak!

Serdar Orçin, Sürgünler dizisinde çok sert bir karakter ile izleyicileri şaşırtacak!

tarafından ker_def

Tabii platformu için hazırlıkları devam eden Sürgünler isimli yeni dizi projesinde başrollerde Oktay Çubuk ile Ezgi Şenler ve Serdar Orçin bulunuyor.

Dizinin özgün hikâyesi Selen Mert Taşkın’ın kaleminden çıkarken, senaryosu ise Volkan Sümbül tarafından yazıldı.

İkinci Dünya Savaşı yıllardı geçmekte olan Sürgünler dizisinde Serdar Orçin çok sert bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Usta oyuncu, bu yeni dizi projesinde cezaevinin acımasız müdürü Vural karakteri ile dikkatleri üzerine çekecek. Serdar Orçin, Yabani dizisinde Metin, Yargı dizisinde Özcan ve Prens dizisinde Kalesh karakteri ile son dönemde izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Meryem ile Halil karakterlerinin cezaevinde kesişen yolları büyük bir aşkı ve dramı beraberinde getirecek.

Büyük bir aşiretin varisi olan Halil’in bir komplo sonucu Sinop Cezaevi’ne sürgün edilmesini, gerçeği ortaya çıkarmak ve intikam almak için buradan kaçma mücadelesini konu alıyor.

Cezaevinin idealist doktoru Meryem ile yollarının kesişmesi, olayları daha da karmaşık ve sürükleyici bir hâle getiriyor.

tabii’nin yeni orijinal dizisi “Sürgünler”, tarihî ve duygusal derinliği olan bir hikâye sunarken güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çekici senaryosuyla da izleyicileri ekrana kilitlemeyi hedefliyor.