Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Vatan Şaşmaz’ın öldürülmeden önceki son eğlenceli anları ortaya çıktı

Vatan Şaşmaz’ın öldürülmeden önceki son eğlenceli anları ortaya çıktı

tarafından ker_def

Vatan Şaşmaz 3 gün önce böyle eğlenmiş!
Sunucu Vatan Şaşmaz’ın, katili Filiz Aker’in yeğeni Dora Ercan’ın aralarında bulunduğu grupla birlikre yapımcı Faruk Özdemir’in doğum gününde eğlendiği görüntüler ortaya çıktı.

Vatan Şaşmaz, Beşiktaş’ta bulunan bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürüldü. Sözcü’nün haberine göre; ünlü sunucunun, eski yıllara dayanan bir gönül ilişkisi olduğu iddia edilen Aker’in yeğeni Dora Ercan ve Ercan’ın eşi Ahmet Altınbaşak’ın da içinde olduğu doğum günü kutlaması görüntüleri ortaya çıktı.

Söz konusu görüntülerde, Şaşmaz’ın yanında Tuğba Özay, Derya Tuna ve Kayahan’ın eski damadı Tayfun da yer alıyor. Doğum günü kutlamasında Filiz Aker ortalıkta görünmezken, “Vatan Şaşmaz’ı kafasına takmıştı” şeklinde açıklaması bulunan Dora Ercan ile 43 yaşındaki sunucu son derece dostane görüntüler sergiliyor.

Olaydan sadece 3 gün önce çekildiği ortaya çıkan videonun sonrasında nelerin geliştiği ve ölümle sonuçlanan olayın detayları polis soruşturması sonrasında ortaya çıkacak.

Vatan Şaşmaz'ın öldürülmeden önceki son eğlenceli anları ortaya çıktı 7