Ana sayfa Dizi Fragmanları Güvercin dizisinde bir çok şeyi değiştiren can sıkıcı olay!

Güvercin dizisinde bir çok şeyi değiştiren can sıkıcı olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Güvercin dizisinde 8. bölüm 26 Ocak’ta yayınlanacak.8. bölümden ön izleme görüntüleri paylaşıldı. Diziye doktor İpek karakteri ile katılan Bestemsu Özdemir, yapımda birçok şeyin değişeceğine işaret ediyor.

Mehmet Ali Nuroğlu ve Almila Ada’nın başrollerinde yer aldığı dizide Kavvi ve Cibranoğulları aileleri arasındaki meseleler bitmek bilmiyor. Kenan’ın gerçek annesini bulması ve Ökkeş ile bundan sonra ne yaşayacakları da meçhul. Ancak asıl bilinmeyen ve izleyicilerin de canını sıkan durum Kenan’ın geçmişi…

Dizide bu bölüme kadar iyi bir adam olarak tanıtılan Kenan’ın geçmişinde karanlık taraflar olduğuna yönelik fragmanlardan yansıyan görüntüler Kenan ile İpek’in geçmişten gelen bir sorunları olduğunu anlatıyor.İpek, “Bir daha sakın karşıma çıkma. Ben yıllardır senin açtığın yaraları kapatmaya çalışıyorum. Daha yeni şimdi nefes almaya başlamışken, o yaraları kanatma” diye çıkıştı.

Nazik, anlayışlı, hep başkalarını düşünen, fedakar, özverili, iyilik meleği Kenan olarak gösterilen karakterin gerçek yüzünü ise bir tek İpek biliyor. İpek ile Kenan’ın bu konuşmasını da Zümrüt duyacak. Kenan’ın karanlık geçmişini bir gün herkesin öğreneceğini söyleyen İpek, ne anlatmak istiyor merakla beklenmekte.

İpek’e göre Kenan, Zümrüt’ün de hayatını alt üst edecek. Güvercin dizisi hayranları bugüne kadar iyi gösterilen Kenan’ın kötü bir adama evrilmesini istemiyor.Geçmişindeki karanlık noktalar konusu ise can sıkıcı oldu. Güvercin izleyicileri, Kenan’ı iyi bir adam olarak bildi ama altından ne çıkacak kimse bilmiyor.Ancak tek gerçek artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

İşte Güvercin dizisi 8. bölüm fragmanı: