Ana sayfa Dizi Haberleri Acil ambulans gönderin ölü var! Kadın dizisinin sezon finalindeki sahne alay konusu oldu!

Acil ambulans gönderin ölü var! Kadın dizisinin sezon finalindeki sahne alay konusu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Feyyaz Duman gibi önemli isimleri buluşturan Kadın dizisi 64. bölümüyle birlikte sezon finali yaptı. 2 sezondur başarıyla Fox TV ekranında devam eden Kadın dizisi, yaz arası vererek izleyicilerine bir süreliğine veda etti.

Sezon finalindeki kaza sahnesi ise çok tartışma yarattı. Arif direksiyondaydı ve Sarp’ın Bahar ile ilgili sözleri aklını karıştırınca kaza kaçınılmaz oldu. Ancak ilk araç çarpışmasının ardından bu sefer saman yüklü tırın altında kaldılar.

Sarp, Bahar, Arif ve Hatice aracın içinde sıkıştı kaldı. Çevredekiler ise hemen yardıma koştu. Ancak eleştiriler de iş tam da bu sahnelerde yaşandı.

Araça dışarıdan bakan birisi ölü var diye konuştu. Ambulans için 112’yi arayan kadın ise “Acil ambulans gönderin ölü var” ifadelerini kullandı. Dizideki bu replikler sosyal medyada alay konusu oldu.

Bu kazada ölen var mı, kim öldü vb. gibi detaylar 3. sezona kaldı. İzleyici yorumları ise bir hayli dikkat çekici. İşte o yorumlardan bazıları:

“Yalnız ölü olduklarından eminseniz cenaze arabası çağırın ambulansı meşgul etmeyin. Bu ne ya camdan bakmakla ölü var teşhisini nasıl koydunuz bravo.”

“Acil ambulans gönderin ölü var??? Ne kadar saçma bi replik söyletmişler kadına bizi korkutacaklar diye. Hahah. ”

“Bence kaza sahnesi iyiydi ama şehir içi yolda o tırın yapacagi hız ne olabilir Allah aşkına ya.”

“2 hafta sonra Yks de aynı Arif gibi hissedecek gibiyim.”

“Böyle ölmezler senarist füze atsaydın.”

“Yok böyle tam ölmediler senarist, bir iki araç daha bodoslama dalsın.”

“Bahar ölürse dizi biter. Sarp veya Arif ölürse reytingler gider. Geriye Hatice kaldı. Adadan hatice’yi gönderiyoruz.Yada senarist iyice saçmalayıp yeni sezonda baharı sakat filan bırakır .”

“O telefonla konuşan kadın yeni sezonda da olucak bence.”

“Normalde böyle bir kaza olsa ordaki insanların Hepsi geçip bakıp gitmek yerine hepsi yardıma koşardı dizi işte baya saçmalıyor”

“Telefon edip ambulans çağıran kadın yeni sezonda diziye dahil sanırım. Fazla gösterdiler.”