Ana sayfa Sosyal Medya Acun Ilıcalı zekası böyle bir şey! O Ses Türkiye planı tuttu!

Acun Ilıcalı zekası böyle bir şey! O Ses Türkiye planı tuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / ANALİZ ÖZEL – tv8’in elinde hangi programlar var… Sayalım; Survivor, O Ses Türkiye, MasterChef Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Doğduğun Ev Kaderindir… 365 gün boyunca tüm reyting planını bu 5 programın üzerine kuran bir Acun Ilıcalı zekası ile karşı karşıyayız… Elbette ki tv8’de başka programlar da var. Ancak kanalın yukarıda tutan, reklam geliri kazandıran ve ileriye taşıyan toplam 5 yapım bulunuyor.

Asıl zeka ise Acun Ilıcalı da… Ünlü televizyoncu 5 iyi program ile bir kanalı nasıl yukarıda tutabileceğinin dersini veriyor. Bir gün Demet Özdemir ile birlikte Eser Yenenler’in programına çıkıp diziyi övüyor…

Bir başka gün Survivor adasında instagram canlı yayını yapıp 3 milyon kişiye ulaşıyor. Pandemi döneminde diziler ekranda olmayınca Survivor’ı ekranın en çok izlenen yapımı haline getirmek için herkese konuşturuyor.

Acun Ilıcalı’nın yeni taktiği ise O Ses Türkiye… Sadece bir açıklama yaptı ve gündemi neredeyse belirledi. Ilıcalı, programın jüri üyelerinde değişiklik olacağını söylediği günden bu yana O Ses Türkiye en çok konuşulan konulardan birisi haline geldi.

Acun Ilıcalı zekası böyle bir şey! O Ses Türkiye planı tuttu! 7

Kaç kişi O Ses Türkiye’nin son sezonunda kimlerin yarıştığını hatta kimin kazandığını hatırlıyor? Aslında programda 4 etkili jüri ve onların arasındaki muhabbetler ve biraz da müzik, hepsi bu…

Ancak Acun Ilıcalı, Eylül ayında yayınlanacak olan O Ses Türkiye için yaptığı açıklama ile Haziran ayından itibaren bu programı konuşturmaya başladı.

Jüri üyelerinden kim ayrılacak, kim kalacak, kimler programa katılacak? İşte bu ve benzeri soruları sosyal medyada görebilirsiniz.

Murat Boz, Beyazıt Öztürk, Hadise ve Seda Sayan dörtlüsünden kimlerin elenip, kimlerin yoluna devam edeceğini konuşan bir Türkiye tablosu içindeyiz… Yeni gelecek olan jüri üyeleri de merak konusu…

Acun Ilıcalı taktiği de işte bu. Survivor biter iken, konuşturacak bir başka konuyu hemen buldu ve herkesin önüne koydu.

Şimdi Eylül ayına kadar herkes bu jüri meselesini konuşacak. O Ses Türkiye’nin yeni sezonunun yine büyük ilgi göreceği kesin.

Daha bugünden bu kadar konuşuluyor ise, bir de program başladığında neler olacak siz onu düşünün.

Acun Ilıcalı zekası böyle bir şey…