Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı sesini yükseltti, 16 yaşındaki Sıla’yı kaçıranlar yola geldi!

Müge Anlı sesini yükseltti, 16 yaşındaki Sıla’yı kaçıranlar yola geldi!

tarafından ker_def

Ünlü sunucu Müge Anlı, koronavirüs pandemisi nedeniyle bir süredir programını yapmıyordu. Eski bölümleri yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, normalleşmenin başladığı 1 Haziran Pazartesi günü tekrar izleyicileriyle buluştu. Müge Anlı, canlı yayınlarla atv ekranına döndü.

Müge Anlı’nın yeniden ekrana dönüşü 16 yaşındaki Sıla G.’nin de büyük şansı oldu. Kaçırılan genç kız, Müge Anlı’nın da ekrandan yaptığı çağrıların yardımıyla serbest bırakıldı.

16 yaşındaki kızı kaçıranlar, polise teslim oldu! Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, ele aldığı dosya haberleri çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

Muğla Fethiye’de yaşayan 16 yaşındaki Sıla G., 12 Mayıs’ta İsmet K. tarafından kaçırıldı. Ailesi, 20 gündür kızına ulaşamazken, İsmet K. ve ailesi; “size 25 bin lira verelim, kızın peşini bırakın” dediler.

Ne yapacağını bilmeyen küçük kızın anne ve babası Müge Anlı’ya başvurdu. Müge Anlı, canlı yayında; “Kız, çok küçük. Ortaya çıkarın. Polise teslim edin” diyerek Sıla G.’yi kaçıranlara seslendi. Bunu duyan İsmet K. ve ailesi, 16 yaşındaki kızı polise teslim etti.