Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı’ndan sonra Ayça Ayşin Turan’dan iddialar için yalanlama!

Ada Masalı’ndan sonra Ayça Ayşin Turan’dan iddialar için yalanlama!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı isimli Star TV dizisinde Alp Navruz ile başrolde yer aldığı. 25. bölüm itibariyle Ada Masalı dizisine veda eden ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan, yeni bir projede yer alacağı yönündeki iddiaları yalanladı. Konuyu basın mensuplarından öğrendiğini belirten oyuncu, yeni bir projesinin olmadığını anlattı.

Oyuncu, “Hiç haberim yok. Ben de sizlerden öğrendim” diye konuştu. Bir toplantıya katıldığını belirten oyuncu, bazı projeler için görüşmeler yaptığını ve henüz değerlendirme aşamasında olduğunu söyledi.

“İçimize ne sinerse ona göre bakarım” diye konuşan oyuncu, Altın Kelebek’te aldığı ödülün de kendisi için gurur verici olduğunu anlattı. Geçtiğimiz hafta yapılan Altın Kelebek ödüllerinde güzel oyuncu, “en iyi romantik komedi kadın oyuncu” ödülünün sahibi olmuştu.

Ada Masalı dizisindeki rolü ile bu ödüle layık bulunan oyuncu, şimdi yeni projeler için görüşmeler yapıyor ama henüz netleşen bir işi yok.

Oyuncu yaz başından bu yana Ada Masalı dizisi için bulunduğu İzmir’in Seferihisar ilçesinden de İstanbul’daki evine dönüş yapmış oldu. Oyuncunun bir proje bittikten sonra proje tekliflerine sıcak bakması, setlere uzun süre ara vermeyeceği anlamı da taşıyor.