Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’ndan Türkiye’ye gurur veren başarı!

Masumlar Apartmanı’ndan Türkiye’ye gurur veren başarı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı, İspanya’da daha iyi reyting alıyor! Masumlar Apartmanı isimli TRT1 dizisinin İspanya’da yayınları başarılı şekilde devam ediyor. 30 yıllık özel televizyon kanalı Antena 3 tarafından yayınlanan dizi, İspanyol izleyicileri de derinden etkiledi.

Sadakatsiz ile birlikte aynı kanalda yayınlanan Masumlar Apartmanı, Türkiye dizi piyasasının ne kadar başarılı işler üretebileceğinin da bir kanıtı olarak İspanya’da 2 milyona yakın izleyiciyi kendisine bağladı.

Masumlar Apartmanı dizisinin 11.1 reyting elde ettiği son bölümünün ardından Türkiye’den çok daha iyi oranlar elde ettiğini görebiliyoruz.

Dizi, ilk sezonda benzer sonuçlar alarak Türkiye’nin en iyi yapımı olarak öne çıktı. Ancak ikinci sezonda bir miktar izleyici kaybı yaşayan Masumlar Apartmanı dizisi, artık çift haneli oranlar elde edemiyor.

Türkiye’deki reytingleri bir ara zayıflayan ama sonra yeniden toparlanan Masumlar Apartmanı, İspanya’da daha iyi reytingler alabilen bir Türk dizisi olarak yoluna devam ediyor.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah gibi oyuncularımız da bu ülkenin izleyicileri tarafından artık daha yakından tanınıyor.