Ana sayfa Sinema Ada Masalı’nın güzeller güzeli Haziran’ı Ayça Ayşin Turan yeni filmi için temmuzda sete çıkıyor!

Ada Masalı’nın güzeller güzeli Haziran’ı Ayça Ayşin Turan yeni filmi için temmuzda sete çıkıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ada Masalı dizisinden sonra setlerden uzak kalan Ayça Ayşin Turan’ın hayranları dört gözle bugünü bekliyordu. Güzel oyuncunun yeni projesi için sete çıkacağı tarih nihayet belli oldu. Turan yeni filmi için temmuz ayında çalışmaya başlayacak.

Sadece Türkiye’de değil yurt dışında da büyük ilgi gören Ada Masalı dizisi Haziran ve Poyraz’ın fırtınalı aşkını anlatmış ve geçen yaza damgasını vurmuştu. Ada Masalı dizisi 25 bölüm yayınlandıktan sonra Aralık 2021’de ekranlara veda etti. Başrolü Alp Navruz’la paylaşan Ayça Ayşin Turan da o günden bu yana doğru projeyi seçebilmek adına setlere ara verdi.

Ayça Ayşin Turan hayranları altı aydır güzel oyuncudan gelecek yeni proje haberini bekliyordu. Hayranları nihayet kısa süre önce ortaya çıkan bir haberle beklediklerine kavuştu. Başarılı oyuncunun yeni projesinde bir filmde yer alacağını iddia eden haberi birkaç gün önce Ayça Ayşin Turan doğrulamıştı. Güzel oyuncu yeni projesinin film olacağını duyurmuştu.

Ada Masalı’nın güzeller güzeli Haziran’ı Ayça Ayşin Turan yeni filmi için temmuzda sete çıkıyor! 4

Ayça Ayşin Turan dijital bir platform için çekilecek yeni filmi için temmuz ayında sete çıkacak. Yine bir aşk hikayesinin anlatılacağı filmin Disney Plus için çekileceği tahmin ediliyor. Ayça Ayşin Turan’ın bu filmde partneri son dönemin en parlak isimlerinden Ekin Koç olacak.

En son Üç Kuruş dizisiyle ekrana gelen Ekin Koç, seçtiği kaliteli projelerle dikkat çekiyor. Başarılı oyuncu sinemada da çok başarılı filmlerde rol alıyor. Ekin Koç’un başrollerinde yer aldığı Okul Tıraşı, Kurak Günler ve Büyük Uçuş 75. Cannes Film Festivali’nde farklı kategorilerde yarışmıştı.

Bugüne kadar Benim Adım Gültepe, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerle ekrana gelen Koç, dünyayı kasıp kavuran ABD yapımı Succession’da da küçük bir rol üstlenmişti. Şimdi hayranları Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’un nasıl bir partner olacağını merak ediyor.