Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Zehra ilk bölümüyle TT oldu! Zeynep Çamcı’dan ilk açıklama geldi…

Adı Zehra ilk bölümüyle TT oldu! Zeynep Çamcı’dan ilk açıklama geldi…

tarafından zk zk

FOX’un merakla beklenen, yapımcılığını NTC Medya/Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Taner Akvardar’ın oturduğu, senaryosu Bekir Baran Sıtkı, Murat Emir Eren ve Rana Mamatlıoğlu tarafından kaleme alınan Adı Zehra dizisi önceki akşam izleyiciyle buluştu.

DİZİNİN İLK BÖLÜMÜ İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

PM Maslak 1453’te düzenlenen dizi gösteriminde FOX yöneticileri, dizinin başrol oyuncuları ve tüm dizi ekibi bir araya gelip, keyifli bir akşam yemeği eşliğinde dizinin ilk bölümünü izlediler.

Adı Zehra ilk bölümüyle TT oldu! Zeynep Çamcı'dan ilk açıklama geldi... 8

Zeynep Çamcı, Hatice Aslan, Seda Güven, Emre Kıvılcım, İnanç Konukçu ve diğer tüm oyuncular pasta kesip ilk bölümün yayına girmesini kutladıktan sonra, tüm ekiple hatıra fotoğrafı çektirdiler. Daha sonra konuşma yapan dizinin yapımcısı Mehmet Yiğit Alp, “Bu proje için 20 aydır çalışıyoruz. Her dizide olduğu gibi bu dizide de çok emek var. Dizimiz kadına şiddetin dışında, kadının tek başına ayakta durma çabasını anlatıyor. Toplumda bir kişiye bile bizim sayemizde farkındalık kazandırabilirsek mutlu oluruz.” dedi.

Zeynep Çamcı çok heyecanlı olduklarını ve çok emek harcadıklarını belirtirken Hatice Aslan, dizinin psikolojik yapısının çok iyi olduğuna değindi ve “Dizi; Şiddetin varlığını ve kadına şiddete boyun eğmeyerek kimlik arama çabasını anlatıyor.” şeklinde konuştu.
Adı Zehra ilk bölümüyle TT oldu! Zeynep Çamcı'dan ilk açıklama geldi... 9
EN ÇOK KONUŞULANLAR ARASINA GİRDİ

Yayınlandığı günde Adı Zehra, sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında yer aldı.

Twitter’da TT listesine girmeyi başaran dizi, izleyiciden büyük beğeni topladı.
Çekimleri İstanbul’da devam eden dizinin oyuncu kadrosunda Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy, Hatice Aslan’ın yanı sıra İnanç Konukçu, Emre Kıvılcım ve Seda Güven gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.

Frankfurt’ta tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen, 22 yaşındaki Zehra’nın, Almanya’daki yoksul ve bağnaz ailesinin evinde başlayıp, İstanbullu zengin bir ailenin sırlarla ve korkunç bir suçla gölgelenmiş konağında devam eden öyküsünü anlatan “Adı: Zehra”nın ikinci bölümü için şimdiden nefesler tutuldu.

ADI: ZEHRA HER CUMARTESİ SAAT 20.00’DE FOX’TA!