Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Zehra yükselişe geçti… Dizi gittikçe daha ilginç bir hal alıyor!

Adı Zehra yükselişe geçti… Dizi gittikçe daha ilginç bir hal alıyor!

tarafından zk zk

Adı Zehra yükselişe geçti... Dizi gittikçe daha ilginç bir hal alıyor! 7

Kaldıkları otelde şiddete uğrayan Şermin, karakolda oğlu ve kocasından şikayetçi olmadı. Artık kızına yaşatılan bu zulüm karşısında Şermin, başka planlar kuruyordu.

4. bölüm tanıtımlarında Zehra’nın ailesinin öldürüldüğü düşünülmüştü ancak olayın böyle olmadığı ortaya çıktı. Şermin, kızının mutluluğu için kendisiyle birlikte oğlu ve kocasını zehirleyerek ortadan kaldırmak istedi.

Zehra’nın ailesini bulduğundaki hali ise yürekleri dağladı. Zeynep Çamcı’nın oyunculuğunu konuşturduğu sahnede annesinin yerde yatan halini gören Zehra çığlıklarla ortalığı inletti. İşte o sahne:

Ancak yeni bölüm tanıtımında hastaneye kaldırılan ailenin görüntüleri ortaya çıktı. Aileden kim ya da kimler öldü tam anlaşılamadı ancak abinin uyandığı görüldü.

Zehra’nın mezarlıkta Kadir ile karşılaşmasında ise aileden birini kaybettiği anlaşıldı. Anne ve babası birlikte mi öldüler yoksa sadece annesi mi öldü henüz anlaşılamadı.

Bu arada Hande’nin günlüğünü odasında gizlediği yerde bulan Zehra, korkunç gerçeklerin peşine düşüyor.

Yeni bölüm tanıtımında Şule ve Genco’nun babası arasında geçen sahnelerde Hande ile ilgili bambaşka durumlar ortaya çıkıyor. İşler iyice karışacak gibi görünüyor.

(Haberin devamı için sonraki sayfayı tıklayınız…)