Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Zehra yükselişe geçti… Dizi gittikçe daha ilginç bir hal alıyor!

Adı Zehra yükselişe geçti… Dizi gittikçe daha ilginç bir hal alıyor!

tarafından zk zk

Adı Zehra yükselişe geçti... Dizi gittikçe daha ilginç bir hal alıyor! 7

Bu arada Zehra’nın Hande’nin günlüğünü sakladığı yerdeki yüzük de yaşanan olayların sırrını çözecek bir tanık olarak ortaya çıktı. Hande’nin gece odasına giren ve yatağında ağzını kapatan kişinin elindeki yüzüktü bu.

Zehra’nın bulduğu günlükte Hande’nin annesinin günlüğünü bulmasından korktuğu, kimsenin günlükte yazılanları okumaması gerektiği ve okulun çatısına çıkarak intihara kalkıştığı ortaya çıktı.

Günlükte Hande şunları yazmıştı: “O her şeyi aldı benden ama ümidimi almasına asla izin vermeyeceğim. Nolursa olsun yaşamaya devam edeceğim. Duvarlarına yalanlar sinmiş bu evden kurtulacağım güne kadar dayanayacağım. Sırlarla, büyük suskunluklarla dolu bu ev. Sanki biri sesini çıkarıp bir şey dese kağıttan kule gibi yerle bir olacak ve ben onun altında kalacağım. Beni kimse kurtaramayacak. İnsanın canını en çok güvendikleri yakıyor çünkü. En büyük yarayı hep en sevdikleri açıyor. En ummadıkları sana en büyük kötülüğü yapıyor” sözleri büyük dikkat çekti. Zehra günlüğü okurken Şule de odasında vicdan azabıyla ağlıyordu.

Hande’nin başına ne geldiği günlükte yazan bu sözlerden sonra daha da çok merak uyandırdı. Başına her ne geldiyse Şule’nin de buna göz yumduğu anlaşıldı. Sosyal medyada Hande’nin biri tarafından tacize uğradığı ve bir şekilde ortadan kaldırıldığı ile ilgili tahminler yürütülüyor.

Olayın altından ne çıkacak hep birlikte göreceğiz ancak Zehra’nın hikayesinin Hande’nin akıbetiyle birleşmesinden sonra konakta çok ilginç sırların olduğu ortaya çıktı.  Zehra, günlüğü okuduktan sonra Hande’nin sırrının ve akıbetinin peşine düşecek.

Zehra’nın peşinde olan Elif de boş durmadı ve bu kez Kadir’le konuştu. Elif’in bu olayın üzerine gitmesiyle Zehra’nın abisi onu buluyor ve öldürüyor ve telefonunu alıyor. Olay’dan önce Elif’le konuşan Kadir, onu evinde ölü olarak buluyor. Elif’in telefonundan Zehra’nın babası Zehra’ya mesaj atıp annesini görmek istiyorsa gelmesini söyleyip konum atıyor. Kadir durumu Zehra’ya anlatmak istiyor ama o gece davette olan Zehra’ya tam anlatamadan telefon kapanıyor. Zehra ile buluşup o eve gittiklerinde gördükleri manzara ise dehşete düşürüyor. Zehra’nın annesi babası ve ağbisi yerde yatarken Zehra çıldırıyor.

Genco da Zehra’nın hallerindeki garipliği farkediyor ve olayların peşine düşüyor. Bakalım o ne gibi bilgilere ulaşabilecek? Zehra’ya yardım edebilecek mi? Hep birlikte izleyip göreceğiz.

İşte 4. bölüm tanıtımı: