Ana sayfa Foto Galeri Adı Zehra’daki doğalgaz borularına dikkat ettiniz mi? Peki asla cevabını alamayacağımız o soruya?

Adı Zehra’daki doğalgaz borularına dikkat ettiniz mi? Peki asla cevabını alamayacağımız o soruya?

tarafından zk zk

Adı Zehra'daki doğalgaz borularına dikkat ettiniz mi? Peki asla cevabını alamayacağımız o soruya? 7

Fox TV’de Zeynep Çamcı, Hatice Aslan ve Alican Yücesoy’un başrollerinde oynadıkları Adı Zehra dizisi, geçtiğimiz Cumartesi akşamı ekrana gelmiş ve büyük dikkat çekmişti.

Dizinin ilk bölümü o kadar hızlı geçti ki normalde yerli dizilerde pek rastlanmayan bir geçişti bu. Almanya’da başlayan hikayenin devamını izleyeceğiz ilerleyen bölümlerde. Ancak Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan’ın diziyle ilgili dikkat çektiği bazı ayrıntılar var ki, izleyenlerin kafasında da soru işaretlerine neden oldu.

İşte o yazı:

Adı Zehra nasıl başladı?

NTC Medya-Mehmet Yiğit Alp’ın yapımcılığını, Bekir Baran Sıtkı, Murat Emir Eren, Rana Mamatlıoğlu’nun senaristliğini, Taner Akvardar’ın yönetmenliğini üstlendiği Adı Zehra cumartesi akşamı Fox TV’de ilk bölümüyle görücüye çıktı.

Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy, Hatice Aslan, İnanç Konukçu, Seda Güven, Hakkı Ergök, Emre Kıvılcım, Ali Meriç, Güneş Hayat, Sohel Altan Gol, Hakan Altuntaş ve Ülkü Hilal Çiftçi’nin rol aldığı dizi; Tüm Kişiler’de 4.33 reytingle 8’inci, AB’de 3.83’le 7’nci, ABC1 20+ kategorisinde ise 4.45’le 5’inci oldu.