Ana sayfa Foto Galeri Adı Zehra’daki doğalgaz borularına dikkat ettiniz mi? Peki asla cevabını alamayacağımız o soruya?

Adı Zehra’daki doğalgaz borularına dikkat ettiniz mi? Peki asla cevabını alamayacağımız o soruya?

tarafından zk zk

Adı Zehra'daki doğalgaz borularına dikkat ettiniz mi? Peki asla cevabını alamayacağımız o soruya? 7
Bu reytingler bir diziyi ne öldürür, ne de kurtarır. O nedenle ilk bölüm için reytingin ortalamada kaldığını söylemek yanlış olmaz. Gelelim dizinin içeriğine…

Almanya Frankfurt’ta son derece tutucu bir aile tarafından yetiştirilen, sırf yabancı kültürü almasın diye okula gönderilmeyen, dili öğretilmeyen, sokağa çıkarılmayan Zehra, ağabeyi ve babası tarafından kendisinden yaşça büyük biriyle evlendirilmek istenir. Ancak Zehra’nın bu evlilikte gönlü yoktur.

Çünkü Zehra ev hapishanesinden çaktırmadan kaçıp Kadir adlı birinden hamile kalmıştır. O nedenle kaçmanın yollarını arar. Ancak Kadir’in de bir dolap çevirdiği bellidir.

Ne yapıyorsa Zehra’yı düğün günü ortada bırakmıştır. Ama Zehra annesinin yardımıyla düğünden kaçar. Asıl şaşırtıcı olan o annenin öyle bir ailede her şeyi bilip kızının yanında olmasıdır. Şahane bir anne olabilir. Ancak bu karakterin annesi böyle davranmaz duygusu yaratıyor ve inandırıcılığa zarar veriyor.

Neden yardım etti öğrenemeyeceğiz

Kadir’i bulan Zehra Frankfurt’ta doğalgaz borularının olduğu bir İstanbul apartmanına giriyor. İşin özü belli ki, apartman içi sahneler İstanbul’da çekilmiş. Ne yazık ki o apartmanın doğalgaz tesisatı da kamerada gizlenmemiş. Zehra Kadir’le tam kaçacakken ailesine yakalanıyor.