Ana sayfa Dizi Fragmanları Adım Farah dizisi 1. bölümünde Tahir için zor karar!

Adım Farah dizisi 1. bölümünde Tahir için zor karar!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında 2023 yılının en çok merak edilen dizilerinden Adım Farah, 1 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak. Engin Akyürek ile Demet Özdemir hayranlarının merakla bekledikleri dizinin ilk bölümünde neler yaşanacağı da ortaya çıktı.

İran’dan kaçıp, hamile olduğunu öğrenmesiyle İstanbul’da kalmak zorunda kalan Farah; asıl mesleği olan cerrahlık yerine temizlik işçisi olarak çalışmaya başlar.

Adım Farah dizisi 1. bölümünde Tahir için zor karar! 7

Doğuştan balon hastalığı olarak bilinen PİY rahatsızlığına sahip olan oğlu Kerimşah’a hem annelik hem de doktorluk yapmayı başaran Farah’ın; oğlu ve onun tedavisi için yapamayacağı şey yoktur.

Bir gece, temizlik yaptığı bir mekanda, istemeden şahit olduğu trajik olay vesilesi ile Tahir Lekesiz ile karşı karşıya gelir. Tahir; yasadışı işlerle uğraşan bir aile şirketinin tepe elemanlarından biridir ve hayatını kurtarmış, küçük yaşta onu yanına alıp yetiştirmiş patronuna sadakatle bağlı bir adamdır. Fakat o gece kendini ilk defa beklemediği bir durumda bulur.

Farah susmak ya da adaleti sağlamak için konuşmak arasında bocalarken, Tahir ise hayatında ilk defa masum bir kadın ve çocuğun kaderiyle ilgili karar vermek zorundadır.