Ana sayfa Dizi Haberleri Hiçbir dizi izleyicisi yoktur ki, Akın Akınözü’nün başrolündeki Tuzak için bu kadar çile çekmiş olsun!

Hiçbir dizi izleyicisi yoktur ki, Akın Akınözü’nün başrolündeki Tuzak için bu kadar çile çekmiş olsun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2022 -2023 sezonunun iddialı dizilerinden birisi olarak yayın hayatına 19 Ekim Çarşamba akşamı başlayan Tuzak dizisinde Akın Akınözü ile Bensu Soral başrolde yer alıyor. Dizinin reytingler yönünden şansı hiç tutmadı. Hikaye noktasında da başrollerden birisi olan Talat Bulut bile senaristleri bir açıklamasında sert bir şekilde eleştirdi.

Dizinin final yapacağına yönelik de bu zamana kadar çok fazla iddia ortaya atıldı. Ancak tv8’in yurt dışındaki Akın Akınözü hayranlarının heyecanını görmesi ve dizinin yabancı ülkelere satışında iyi sonuçlar alınması ile birlikte Tuzak dizisinin devam etmesine fırsat sağlandı. Ancak dizinin yayın günü ve saati noktasında o kadar çok değişiklik yapıldı ki, izleyiciler için bu durum tam anlamıyla bir çileye dönüştü.

Tuzak dizisinin takipçileri ilk 9 bölümü Çarşamba akşamları izledi. Önce 20.00’da yayınlandı, sonra 22.30’a alındı. tv8 yönetiminin farklı günlerde dizinin nasıl reyting sonuçları getireceğini deneme arzusu hiç bitmedi.

10. bölümden 15’inci bölüme kadar perşembe akşamları saat 20.00’da yayınlanan dizi. Ardından da 16. bölümün 22.15’te ekrana gelmesi ile yine tv8 yönetimi izleyicileri sinir etmeyi başardı.

17. bölümden itibaren ise bu sefer Cuma akşamları saat 20.00’da yayınlanan dizi, üst üste yaşanan bu değişiklikler nedeniyle izleyici sadakatini de büyük ölçüde kaybetmiş oldu. Tuzak dizisini izlemek artık birçok kişi için tam bir çileye dönüşmüş durumda.

3 Mart Cuma günü saat 20.00’da dizinin 18. yeni bölümünü izleyebilirsiniz. Şimdiye kadar yurt dışı desteği sayesinde ayakta kalan Tuzak dizisinin 26. bölüme kadar devam etmesi bekleniyor. Bu da birçok izleyicinin memnun olduğu nadir konulardan birisi olarak öne çıkıyor.