Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisi dijital bir proje olsa hak ettiği değeri bulurdu!

Adım Farah dizisi dijital bir proje olsa hak ettiği değeri bulurdu!

tarafından ker_def

Adım Farah dizisinin Netflix gibi dünya çapında etkili bir platformda yer alması halinde çok daha büyük başarılar elde edebileceğini iyi bilen dizi hayranları, reytinglerde yaşanan düşüşten rahatsız. Dizinin hikayesini beğenen, Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin çok başarılı bir partner olduğunu düşünenler çok fazla.

Ancak Adım Farah dizisine sosyal medyada ve yurt dışında çok büyük ilgi gösteriliyor olmasına rağmen, yerli dizi hayranları bu projeyi yeterince sahiplenmedi. İşte bu durum da dizinin reytinglerde ciddi bir düşüş yaşamasına ve sonrasında da gün değiştirerek Fox TV’nin artık insafına kalmış bir hale getirdi.

Yurt dışı satışlarının çok iyi gitmesi nedeniyle 26. bölüme kadar yayınlanması beklenen dizinin televizyon projesi değil de Netflix’e bir dijital dizi olarak çekilmiş olması durumunda, çok daha büyük başarılar elde edebileceğini düşünenler çok fazla.

Yerli dizi hayranları her sezon bombardıman gibi yağan yeni diziler arasında Adım Farah’a beklenenden daha az ilgi gösterdi.

Ancak bu projeyi yabancı dizi hayranları çok sahiplendi ve sosyal medyada da onlar sayesinde çok geniş etkileşimler oluşturuldu. Hatta dizinin yurt dışı satışlarının iyi gitmesinin altında da yabancı dizi hayranlarının büyük sevgisi yatıyor.

Birçok dizi hayranına göre Adım Farah dizisi Türkiye’de hak ettiği ilgiyi bulamadı ve Netflix dizisi olmuş olsaydı çok daha büyük uluslararası başarılar kazanabilirdi.

Arap ülkelerine yayın yapan Shadid isimli dijital platformda Adım Farah dizisinin ikinci sezonuna çok büyük bir ilgi gösterdiğinin ortaya çıkması bu düşünceyi biraz daha öne çıkarttı. Sadece Arap ülkelerinde de değil, Fransa, Almanya, İtalya ve İspanya gibi Avrupa ülkelerinde de en çok izlenen 10 yapım arasına giren Adım Farah dizisinin bu başarısı ekibin moralini düzelten bir gelişme.

20. bölümü 11 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan dizinin hikayesi başarılı olmasına, çekimlerin gayet profesyonel şekilde gerçekleştirilmesine ve başrolde de çok sevilen, çok yetenekli iki isim olmasına rağmen reytinglerde yaşanan bu çöküşe bir anlam yükleyemeyen çok fazla kişi de bulunduğunu söyleyebiliriz.