Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisi en heyecanlı yerinde bitecek, aylarca izleyici meraktan çatlayacak!

Adım Farah dizisi en heyecanlı yerinde bitecek, aylarca izleyici meraktan çatlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adım Farah dizisinde ikinci sezon olup olmayacağı konusunda olumlu haberler gelmişti. Basında yer alan iddialara göre dizi 14. bölümü ile birlikte ilk sezonu tamamlayacak ve görünen ilk planlamada en az 26 bölüm ekranda kalması amaçlanacak. Dizinin reytingleri beklentilerin altında olsa da devam edebilecek bir düzeyde.

Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisinin sinerjisi tuttu. Dizinin aksiyon dolu hikayesi çok iyi bir şekilde ilerliyor. Ayrıca hikayede bazı gerçekler ortaya çıktıkça sonraki bölümlere yönelik olarak izleyicilerin ilgisi de artma potansiyeli taşıyor. Bir başka önemli gelişme ise ilk işaretlerini sosyal medyada görmekte olduğumuz yabancı dizi hayranlarının ilgisinde müthiş bir patlama yaşanması. Adım Farah dizisinin yurt dışı satışlarının da bu ilgi sonucu çok iyi gelmesi bekleniyor.

İşte böyle bir ortamda ilk sezonu tamamlamaya doğru adım adım ilerleyen Adım Farah’ın 13. yeni bölümü 24 Mayıs Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak. Farah, Tahir’e anne ve babasıyla ilgili gerçekleri açıklayacak.

Farah’ın şu sözleri olayların çok değişeceğini anlatıyor: “Sen onlara borçlu değilsin, onlar sana borçlu, bunu bilmen gerekiyor. Anneni ve babanı öldüren o caniler. İkisi de suçlu. Annenin yerine koyduğun kadın senin gerçek annenin katili.”

Tahir Lekesiz’in ilk sezon finaline doğru bu gerçeği öğrenmesi ve ailesinin katillerinin peşine düşecek olması dizinin ikinci sezondaki ana hikayelerinden birisi olacak.
En çarpıcı noktada sezonu tamamlaması beklenen dizinin hikayesi aylarca milyonlarca izleyici merakla beklemek durumunda kalacak.

Tabii ki ikinci sezon öncesinde 3 ay sürecek olan yaz arasında Adım Farah dizisi hayranları yeni gelişmelerle de karşılaşacaktır. Yaz döneminde senaryoya yeni eklemeler yapılması, yeni karakterler için yeni oyuncular ile anlaşmalar yapılması da beklentiler arasında bulunuyor.

Hikayesinin hızlı ve izleyicileri heyecana sürüklemesi ile Adım Farah dizisi, bu sezonun en başarılı çıkışlarından birisini yaptı. Hem oyunculuk performanslarındaki kalite hem de senaryonun akıcı bir şekilde ilerlemesi ile birlikte dizinin gelecek sezon çok daha iyi sonuçlar alması durumunda daha da uzun bir süre ekranda kalması mümkün olabilecektir.