Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisindeki Ferit karakteri sanki Mert Ramazan Demir’in üzerine sinmeye başlamış!

Yalı Çapkını dizisindeki Ferit karakteri sanki Mert Ramazan Demir’in üzerine sinmeye başlamış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını isimli Star TV dizisi, Ocak ayından bu yana Romanya’da da yayınlanıyor. İzleyicilerin büyük ilgi gösterdiği dizinin yurt dışı satışları da gayet başarılı şekilde ilerliyor. Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilk sezonunda finale doğru da adım adım gidiliyor.

Yalı Çapkını dizisinde 33 bölüm geride kaldı. Son bölümde Doğukan Polat’ın canlandırdığı Fuat Korhan karakteri hikayeden ayrıldı. Bir trafik kazası sonucu ölen Fuat karakterinin vedası, birçok dizi hayranını üzdü. Dizide Ferit olarak izlemekte olduğumuz Mert Ramazan Demir, Romanya televizyonunda yayınlanan röportajında, izleyicilere karakter hakkında bazı detaylar verdi.

Ferit karakteri için, “Şımarık, kendisini beğenmiş hatta kendisini fazla beğenmiş, narsistlik boyutunda. Onun sözünden başka hiçbir şeye değer vermiyor, dedesi var değer verdiği kişi. Ondan başka herkesten vazgeçebilecek birisi. Kendi istediğini aldıktan sonra anında yoluna bakabilir” diye konuştu.

Mert Ramazan Demir, zamanla karakteri tanıyacağını ve nereye gideceğini de ilerleyen bölümlerde kendisinin de merak ettiğini anlattı.

Ferit karakterini tanımlarken, Seyran’ı elde etmesinin ardından onun için değersizleşeceği yorumunda bulunan Mert Ramazan Demir, Seyran’ın kıymetli olmasının nedeninin Ferit ile sürekli ters düşmesi olduğunu ifade etti.

Ferit karakteri ile benzerliği sorulduğunda ise oyuncu, haftanın 6 günü bir karakteri canlandırdıktan sonra insanların kendisini Ferit ile özdeşleştirmeye çalışıldığını ifade etti.

Mert Ramazan Demir, “Aksine ben bu işe başlamadan bambaşka birisiydim. Ferit’i oynamaya başlayınca o süreçte ben Ferit oldum. Normal hayatımda da Ferit gibi davranıyorum. Ferit’in ruh haline göre şekilleniyorum. Bazen sette şımarık bir bölüm varsa, şımarık bir çocuk gibiyim. Açıkçası ben ona göre şekilleniyorum. Benden bir şey yok. Senaryoya göre o hafta Ferit oluyorum” açıklamasını yaptı.

Hayranlarına da teşekkür ettiğinden bahseden oyuncu, diziyi izlemeye devam etmelerini tavsiye etti ve çok daha güzel şeyler olacağını ifade etti.