Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisi geliyor! Arjantin dizisinden uyarlanan yapımın başrolü şaşırtacak!

Adım Farah dizisi geliyor! Arjantin dizisinden uyarlanan yapımın başrolü şaşırtacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon henüz bitmeden Eylül sezonunda ekrana gelecek olan dizilerle ilgili detaylar da birer birer gündeme gelmeye başladı. Pek çok dizi, sezon finali yaparak bir sonraki sezonda devam edecek. Ancak finali bekleyen diziler de sırada. Henüz yaz sezonu dizileriyle ilgili bilgiler gündeme gelirken, önümüzdeki süreç için hazırlanan yeni ve iddialı yapımlar da merak uyandıran gelişmelerle konuşulmaya başlandı.

Televizyon yazarlarından Sina Koloğlu’nun bir süre önce verdiği bir bilgi, izleyenleri heyecanlandıracak yeni bir dizinin gelmekte olduğunun da işaretini verdi. Şu an için kanalı belli değil. O konuda bir bilgi bulunmuyor. Dijitalde mi yoksa ekranda mı yayınlanacak bilinmiyor ama konusu ile olduğu kadar başrol için tercih edilen isim de hayranlarını sevindirecek bir oyuncu ön plana çıktı!

Kulislerde diziye Fox TV veya Show TV’nin talip olduğu da konuşuluyor. Bu da ekranda yer almasının daha muhtemel olduğunu göstermekte. Dizinin ismi Adım Farah olarak anılıyor şimdilik. Arjantin’de çok ses getiren La Chica Que Limpia isimli diziden uyarlanacak. Arjantin yapımı dizi o kadar çok ilgi gördü ki ABD tarafından da hikayesi The Cleaning Lady ismiyle uyarlandı.

Adım Farah dizisi geliyor! Arjantin dizisinden uyarlanan yapımın başrolü şaşırtacak! 8

Sina Koloğlu, diziyle ilgili olarak verdiği bilgilerde şunları paylaştı sosyal medyadan: “Arjantin yapımı ‘La Chica Que Limpia’ epey ses getirdi. ABD Fox’ta ‘The Cleaning Lady’ adı ile uyarlaması, 5 milyonun üzerinde bir izleyici kitlesini ekrana taşıdı. Şimdi yerlisi geliyor. O3 yapım şirketi çekiyor. Oğlunun tedavisi için geldiği bir ülkede karşılaştığı haksızlıklar karşısında doktor bir annenin direnişi ve bu uğurda mafyanın içine bir temizlikçi kadın olarak girmesi anlatılıyor. ”

Adım Farah dizisi geliyor! Arjantin dizisinden uyarlanan yapımın başrolü şaşırtacak! 9

Aslı Enver, hikayenin ana karakteri temizlikçi bir kadını canlandıracak. Fakat sıradan gibi görünen bu temizlikçi kadının mafya ile ilginç mücadelesini izleyeceğiz. Dizinin hikayesi, oğlunun tedavisi için geldiği bir ülkede büyük haksızlıklarla karşılaşan Farah isimli bir doktor kadının etrafında gelişiyor. Dizide bu annenin haksızlıklar karşısındaki direnişi ve bu uğurda mafyanın içine bir temizlikçi kadın olarak girmesi anlatılacak.

Son olarak gündeme Netflix’te yayınlanan ve Kaan Urgancıoğlu ile başrolünde oynadığı Sen Yaşamaya Bak isimli film ile gelmişti Aslı Enver. Bu kez izleyiciyi şaşırtacak bambaşka bir rolle Adım Farah dizisinde oynamaya hazırlanıyor…