Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisi hayranları ikinci sezonun çok daha başarılı olacağına inanıyor!

Adım Farah dizisi hayranları ikinci sezonun çok daha başarılı olacağına inanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adım Farah dizisi geçen sezonun öne çıkan projelerinden birisi oldu. Demet Özdemir ile Engin Akyürek gibi son yılların en gözde oyuncularından ikisinin başrolünde buluşması zaten projeyi öne çıkartmaya yetmişti.

Ancak Adım Farah dizisinin ilk sezonunu izleyenler hikayenin tam olarak oturmadığını ve geniş kitleleri etkileme noktasında sıkıntılar olduğunu fark etti. Dizinin yapım ekibi de bu durumun farkındaydı ve yaz döneminde yoğun bir çalışma ile hikaye yenilendi.

Dizinin kadrosuna yeni isimler katıldı ve yepyeni karakterler ile tanışacak olan izleyiciler, ikinci sezonda bambaşka bir hikaye bulacak. Dizinin ikinci sezon çekimleri de başladı.

Sosyal medyadan yapılan duyuruda iddialı bir mesaj vardı.

“Biz dünden beri setteyiz, heyecanımız öyle çok ki bu müjdeyi size veremedik. Yeni sezon bomba gibi geliyor, bizden söylemesi. Adım Farah yeni sezonuyla yakında FOX’ta!”

Adım Farah dizisi hayranları ikinci sezonun çok daha başarılı olacağına inanıyor! 7

İşte bu mesaj bile milyonlarca dizi hayranını heyecanlandırmaya yetti.

Özellikle de yurt dışındaki Türk dizisi hayranları için Adım Farah projesi büyük önem taşıyor.

Demet Özdemir ve Engin Akyürek ikilisini uzun süre birlikte izlemek isteyenler Adım Farah’ın ikinci sezonunda da çok başarılı olmasını arzu ediyor.

Dizinin hayranları da sosyal medyada güçlü mesajlar ile ekibe destek olmayı sürdürüyor.

Adım Farah’ın sosyal medya gücünün yeni sezonda reytinglerde de kendisini göstermesi bekleniyor. Tabii ki bu hikayenin gücüne de bağlı bir durum ve ekip yeni sezona inanmış gözüküyor.

Sosyal medyada paylaşımlarda bulunan dizi hayranları da “Bomba gibi bir sezon bekliyoruz” diyerek Adım Farah dizisinden çok umutlu olduklarının mesajını veriyor.