Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel yeni rolüne tutkuyla bağlandı, savcı Leyla olmak için çok çaba harcadı!

Hande Erçel yeni rolüne tutkuyla bağlandı, savcı Leyla olmak için çok çaba harcadı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Hande Erçel, Bambaşka Biri isimli yeni Fox TV dizisi ile hayranlarının karşısına çıktı. 11 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanan ilk bölüme sosyal medyada çok güçlü destek gelmesi, Hande Erçel etkisinin de bir sonucuydu.

Burak Deniz ile ikinci kez bir projede başrolde buluşan oyuncu, 2 sezondur televizyon ekranında yer almıyordu. En son Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde yer alan oyuncu, hayranlarını da çok özletmişti.

Bambaşka Biri dizisine sosyal medyada gösterilen yoğun ilginin altında Hande Erçel hayranlarının uzun süredir bir proje beklemesi de yatıyor.

Oyuncu da üretmeyi seviyor ve bu konuda yaptığı açıklamada dikkat çekici oldu. Hande Erçel, “İlk kez televizyona bu kadar uzun süre ara verdim ve bu geçen sürede anladım ki çalışmayı, üretmeyi çok seviyorum. Dizimizin başlama sürecini çok heyecanla bekledim ve beklentimin üstünde bir ilgi gördü. Benimle beraber heyecanla bekleyen insanların olduğunu bilmek harika bir duygu” diye konuştu.

Bugüne kadar yer aldığı projelerdeki karakterlerden çok farklı birisini canlandırdığını söyleyen oyuncu, Savcı Leyla karakteri ile izleyicileri de daha ilk bölümden etkilemeyi başardı.

Hande Erçel, “Karakterlerin en karanlık taraflarına en derinine dokunuyor ve izleyiciyi alıp sürükleyeceğini söyleyebilirim. Hikayemiz sadece idealist bir savcı ve bir haber spikerinin hikayesi değil, bunun çok ötesinde gizemli ve tutkulu bir hikaye” şeklinde konuştu.

Hande Erçel yeni rolüne tutkuyla bağlandı, savcı Leyla olmak için çok çaba harcadı! 7

Leyla karakterinden bahseden oyuncu, ataerkil düzene hep karşı gelen bir kadını canlandırarak aslında kariyerindeki en önemli rollerden birisine de adım atmış oldu.

Hande Erçel, canlandırdığı Leyla karakteri ile ilgili şunları söyledi:

“Leyla doğrularını, kendi duygularının, kalbinin sesinin bile önüne koyan, idealist, özgüveni yüksek bir karakter. Mesleği hayatının merkezinde. Bunun yanında yaşanmışlıkları onda her şeye karşı bir duvar geliştirmiş. Ne hissettiğini anlaması zor, ulaşılmamayı tercih etmiş biri.

Leyla zamanla tanıyacağımız, anlamaya başladıkça seveceğimiz biri. Çocukluğundan beri kendini var etmeye çabalamış ve istediği ne varsa kendi yapmış, kendi başarmış. Bu kendini gerçekleştirme davası onun için hiç bitmemiş, ailesinden çalışma arkadaşlarına kadar ataerkil bir dünyada düzene hep karşı gelmiş bir kadın Leyla.”

Leyla karakterine uzun süredir hazırlanmakta olan Hande Erçel, 1 yıl öncesinden projenin belli olduğuna değindi. Ünlü oyuncu, yönetmen ve partneri ile haftalarca prova yaptıklarından bahsetti. Ayrıca Leyla karakteri için bir oyuncu koçu ile de çalışarak önemli deneyimler elde eden oyuncu, son 1 yıllık süreçte hep Leyla karakterini nasıl ortaya çıkartacağını düşündü.

Hande Erçel, “Leyla’yı düşünmediğim bir gün geçirmedim. Onu anlamaya çalıştım çok uzun süre. Şu an geldiğimiz noktada Leyla’yla çok kuvvetli bir bağ oluşturduk ve şimdi benim Leyla’mı izlemek için sabırsızlanıyorum” diyerek karakteri ne kadar çok benimsediğini ortaya koydu.